προορισμός…γεύση!

Υπέρλαμπρη στον ρόλο της οικοδέσποινας, η διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου ανοίγει στο Youweekly.gr το υπέροχα στολισμένο σπίτι της στα Μελίσσια και μας δίνει ευχές και συνταγές για το γιορτινό τραπέζι.

Μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, καθώς δραστηριοποιείται παράλληλα εκεί. Διαβάστε παρακάτω…

Η Ντίνα Νικολάου έχει κερδίσει βραβεία για τα βιβλία της με συνταγές μαγειρικής, ενώ έχει έναν επιτυχημένο γάμο με τον Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη και δύο υπέροχα παιδιά. Καριερίστα μα πάνω απ’ όλα γυναίκα νοικοκυρά ποζάρει χαμογελαστή στο Youweekly.gr μέσα από το σικάτο σπίτι της!

«Οι γιοι μου είναι στο Παρίσι τα τελευταία χρόνια και σπουδάζουν ο Γιώργος στην Αρχιτεκτονική και ο Στέλιος στα Νομικά, Οικονομικά, εγώ λόγω του εστιατορίου μου «Evi Evane Bistrot» στο Παρίσι πηγαινοέρχομαι Παρίσι – Αθήνα και ο Κώστας αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα. Όμως τώρα τις γιορτές θα βρεθούμε όλοι μαζί και θα καθίσω με τους αγαπημένους μου στο γιορτινό τραπέζι να απολαύσουμε ο ένας τον άλλον» μας λέει όλο καμάρι και το μόνο σίγουρο είναι ότι η σούπερ μαγείρισσα είναι ξεκάθαρα ο ορισμός της κλασικής Ελληνίδας μάνας! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι της:

1 Comment

  1. Exciting!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: