προορισμός…γεύση!

Βραβεύτηκε για τη Νέα Μονάδα Παραγωγής Μπίρας χωρίς Αλκοόλη

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία, διακρίθηκε με βραβείο bronze στην κατηγορία «Καινοτομία και Δημιουργικότητα» στα Manufacturing Excellence Awards 2022, για τη Νέα Μονάδα Παραγωγής Μπίρας χωρίς Αλκοόλη. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Boussias  Communications την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 στοSofitel Athens Airport.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει τη συνέπεια της ΕΖΑ στο όραμα της για αειφόρο ανάπτυξη αλλά και την ανάδειξη της σε εθνικό πρωταθλητή στην ελληνική αγορά μπίρας. Ταυτόχρονα αποτελεί μια μοναδική πρωτιά καθώς αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία στον κλάδο της που διαθέτει τέτοια μονάδα παραγωγής μπίρας χωρίς αλκοόλη.Το βραβείο, από την πλευρά της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης,  παρέλαβαν οι κ.κ.: Γεώργιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου και Έρευνας & Ανάπτυξης, ΕΖΑ Ιωάννα Βαμβακά, Διευθύντρια Παραγωγής, ΕΖΑ και Λουκάς Κυριαζής, Τεχνικός Διευθυντής, ΕΖΑ.

Στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου και Έρευνας & Ανάπτυξης της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όλοι εμείς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για τη βράβευση της Νέας Μονάδας Παραγωγής Μπίρας χωρίς Αλκοόλη. Η διάκριση αυτή είναι το επιστέγασμα της σκληρής προσπάθειας που κατέβαλε όλη η ομάδα για την υλοποίηση της συγκεκριμένης επένδυσης και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη προσπάθεια, φέρνοντας περισσότερες διακρίσεις».

Τα Manufacturing Excellence Awards διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά με στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε.

ΗΕλληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία η οποία εξελίχθηκε δυναμικά την τελευταία 10ετία. Η συμμετοχή του Diorama investment Fund στο κεφάλαιο της εταιρίας στο τέλος του 2019, σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου αναπτυξιακού κύκλου, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης για την ΕΖΑ. Σήμερα, παράγει εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα μπίρας, τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE Ιsland, Odyssey Red Circe’s Spell, Odyssey Dark Calypso’s Desire, Odyssey White Siren’s Call, ενώ εισάγει και εμπορεύεται την Gulden Draak. Η ΕΖΑ με παραγωγικό δυναμικό 80 εκατομμύρια λίτρα και ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής, καλύπτει το σύνολο της χώρας, ενώ εξάγει τα προϊόντα της και στις 5 ηπείρους. Απασχολεί περισσότερους από 160 καταρτισμένους εργαζόμενους, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια στο εργοστάσιο της στην Αταλάντη εγκατέστησε δυο νέες, υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, οι οποίες διασφαλίζουν απόλυτα την ευελιξία, ασφάλεια και ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της και εντάσσονται στο συνολικό πλάνο επενδύσεων της εταιρείας, ύψους 29,8 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2013-2020. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, η ΕΖΑ, εφαρμόζει επιτυχώς ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα περιβαλλοντικής φροντίδας.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *