προορισμός…γεύση!

Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο  demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “Antonio Bachour’s Petit gateaux and Entremets“.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού και το Portfolio τους ,ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.
Ο Antonio Bachour μεγάλωσε στο Πουέρτο Ρίκο και λάτρεψε τη ζαχαροπλαστική από τη νεαρή ηλικία, καθώς πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του. Αφιέρωσε τα πρώτα χρόνια του για να βελτιώσει τις δεξιότητές του στο Πουέρτο Ρίκο ως ζαχαροπλάστης στο Sand Hotel and Casino και στο West in Rio Mar. Αναζητώντας ένα νέο μέρος για να συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία, το 2001 πήγε στις ΗΠΑ στο Miami Beach όπου δούλεψε ως αρχιζαχαροπλάστης στο εστιατόριο Talula.  Μετά από λίγο καιρό, έφτιαχνε ιταλικές λιχουδιές στο Devito South Beach και στο Scarpetta στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι.
Το 2009 η KNR Food Concepts ζήτησε από τον Bachour να μπει στην ομάδα του W South Beach Hotel. Λίγο αργότερα, ανέλαβε όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής στο ξενοδοχείο The Trump Soho και στα εστιατόρια του. Τον Απρίλιο 2011 ο Bachour εκπαιδεύτηκε στη Γαλλία με τον γνωστό σεφ Philippe Givre στο L’ Εcole Valrhona. Το ίδιο έτος επιλέχθηκε ως ένας από τους «Τοπ 10 ζαχαροπλάστες» στην Αμερική, ενώ το 2011 ήταν φιναλίστ στον Διεθνή Διαγωνισμό Σεφ Ζαχαροπλαστικής (International Chef Congress Pastry Competition).
Η τοπική και διεθνής φήμη του Bachour εδραιώθηκε κατά τη θητεία του στο BalHarbourSt. Regis όπου ήταν αρχιζαχαροπλάστης από το 2011 έως το 2016.
Το 2012 το Johnson and Wales University τον επέλεξε για το βραβείο Zest ως Καινοτόμο Αρτοποιό και Ζαχαροπλάστη.
Τα πολύ δημιουργικά επιδόρπια του έχουν δημοσιευτεί σε πολυάριθμα περιοδικά ζαχαροπλαστικής όπως So Good Magazine, Dulcypas, Saber y Sabor (Ισπανία), Starchefs (The Architecture of New York), Gourmet Magazine, Dessert Professional, Pastry Art & Design και National Culinary Review (Magazine of the American Culinary Federation).
Το 2018 ο Antonio έλαβε το βραβείο του Καλύτερου Ζαχαροπλάστη από τον οργανισμό  Best Chefs Awards, την ηγετική πλατφόρμα βραβείων μαγειρικής στον κόσμο.
Ο Antonio εξέδωσε τέσσερα βιβλία με τους εξής τίτλους: Bachour, Bachour Simply Beautiful, Bachour Chocolate και Bachour The Baker.
Πέρασε τα τελευταία χρόνια από όταν έφυγε από το St. Regis,  διδάσκοντας ζαχαροπλαστική σε όλο τον κόσμο και δουλεύει στο δικό του μαγαζί που άνοιξε στο Coral Gables την άνοιξη 2019.
Συνταγές του σεμιναρίου:
Antonio Bachour’s petit gateaux and Entremets

  • Choux Biscuit with Berries
  • Dulce Pressed samble
  • Gianduja entremet
  • Tropical entremet
  • Exotic Pressed sable
  • Creme Fraiche Cheesecake
  • Banana Brownie
  • Berries Chocolate entremets

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.

✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Antonio Bachour
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης  CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES  του Σεμιναρίου: Antonio Bachour’s Petit gateaux and Entremets “ καθώς και το έντυπο υλικό του με τις συνταγές.
To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

WWW.COOKING-WORKSHOP.GR

2 Comments

  1. Yummy

  2. Howdy great blog! Does running a blog such as this require a great deal of work?
    I’ve virtually no understanding of coding however I had
    been hoping to start my own blog in the near future. Anyways,
    if you have any recommendations or tips for new blog owners please share.
    I understand this is off topic however I simply needed to ask.
    Kudos!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *