Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

BONDUELLE BIO

BONDUELLE BIO

Τη Bonduelle τη γνωρίζω καλά! Από τα πιο διάσημα καταψυγμένα λαχανικά στη Γαλλία αλλά και σε όλο το κόσμο. Πάνω από 20 χρόνια η εταιρεία Galitel εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά, τις ποιοτικές σαλάτες Bonduelle. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολύ μας ενδιαφέρει το καλό και όσο μπορούμε βιολογικό προϊόν. Πλέον θα βρείτε στην Ελληνική αγορά τις πιστοποιημένες βιολογικές σαλάτες της Bonduelle Be! Bio”. Και δεν σας κρύβω πως κάθε σαλάτα Be! Bio, είναι μία γευστική εμπειρία!
Ασφαλής, εγγυημένη και επισημαίνεται με το πράσινο  λογότυπο της ΕΕ. Το λογότυπο είναι εύκολα ορατό στη συσκευασία και επιτρέπει την άμεση αναγνώριση των ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ προϊόντων. Ολόκληρη η σειρά Be! Bio είναι πιστοποιημένη από BIOAGRICERT, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό.
Η εταιρεία Galitel δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά και είναι εξειδικευμένη στην εισαγωγή και διανομή  νωπών φρούτων & λαχανικών,  συσκευασμένων σαλατών 4ης γκάμας,  τυριών & αλλαντικών,  γαλλικών προϊόντων gourmet.
H Galitel με τις βιολογικές σαλάτες “Be! Bio” της Bonduelle, συμμετέχει στο 1ο Βιολογικό Φεστιβάλ στο Γκάζι.
Και σας περιμένω εκεί αφού θα προτείνω συνταγές με βάση τις βιολογικές σαλάτες BeBio. Σκοπός είναι να αναδείξουμε και να βάλουμε μπροστά τη κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων και να μάθουμε τι είναι η υγιεινή διατροφή.
Μάθετε περισσότερες στο www.galitel.gr


Related Posts

ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ

ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ

Ο κλασσικός πουρές που μπορεί να συνοδεύσει αναρίθμητες συνταγές από ψητά, κοκκινιστά, λεμονάτα κ.ά. Ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να τον εμπλουτίσετε με διάφορα μυρωδικά, τυριά τριμμένα και μπαχαρικά.

Mount Athos Area KOUZINA 2017: από τη φλογερή Ιβηρική χερσόνησο στις «δυνατές» γεύσεις της Ηπείρου!

Mount Athos Area KOUZINA 2017: από τη φλογερή Ιβηρική χερσόνησο στις «δυνατές» γεύσεις της Ηπείρου!

Ντίνα Νικολάου, Θεσσαλονικείς Chef και τοπικοί φορείς συνθέτουν τους συντελεστές άλλης μιας προδιαγεγραμμένης επιτυχίας! Αφιερωμένο στη μεσογειακή ισπανική κουζίνα και στις γεμάτες γεύσεις της Ηπείρου θα είναι το Mount Athos Area KOUZINA 2017, το οποίο αποτελεί πλέον μέρος της θεματικής προβολής που αναμένεται να απευθύνει το αμέσως […]