προορισμός…γεύση!

Τη Bonduelle τη γνωρίζω καλά! Από τα πιο διάσημα καταψυγμένα λαχανικά στη Γαλλία αλλά και σε όλο το κόσμο. Πάνω από 20 χρόνια η εταιρεία Galitel εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά, τις ποιοτικές σαλάτες Bonduelle. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολύ μας ενδιαφέρει το καλό και όσο μπορούμε βιολογικό προϊόν. Πλέον θα βρείτε στην Ελληνική αγορά τις πιστοποιημένες βιολογικές σαλάτες της Bonduelle Be! Bio”. Και δεν σας κρύβω πως κάθε σαλάτα Be! Bio, είναι μία γευστική εμπειρία!
Ασφαλής, εγγυημένη και επισημαίνεται με το πράσινο  λογότυπο της ΕΕ. Το λογότυπο είναι εύκολα ορατό στη συσκευασία και επιτρέπει την άμεση αναγνώριση των ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ προϊόντων. Ολόκληρη η σειρά Be! Bio είναι πιστοποιημένη από BIOAGRICERT, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό.
Η εταιρεία Galitel δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά και είναι εξειδικευμένη στην εισαγωγή και διανομή  νωπών φρούτων & λαχανικών,  συσκευασμένων σαλατών 4ης γκάμας,  τυριών & αλλαντικών,  γαλλικών προϊόντων gourmet.
H Galitel με τις βιολογικές σαλάτες “Be! Bio” της Bonduelle, συμμετέχει στο 1ο Βιολογικό Φεστιβάλ στο Γκάζι.
Και σας περιμένω εκεί αφού θα προτείνω συνταγές με βάση τις βιολογικές σαλάτες BeBio. Σκοπός είναι να αναδείξουμε και να βάλουμε μπροστά τη κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων και να μάθουμε τι είναι η υγιεινή διατροφή.
Μάθετε περισσότερες στο www.galitel.gr

1 Comment

  1. Πολύ καλό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *