προορισμός…γεύση!

Μετάφραση: Μαρία Μουρκούση

Τιμή: 24,90 €

ISBN: 978-618-5488-79-6

Για τον μπαμπά που είσαι, που υπήρξες ή που θα γίνεις…

Δύο συλλαβές, τόσα πολλά νοήματα. Η περηφάνια που νιώθεις, ο φόβος του λάθους, η τρυφερότητα που τολμάς να ξεδιπλώσεις, η αγάπη που δείχνεις κάθε στιγμή.

Υπάρχουν πολλά είδη μπαμπάδων, όλοι τους όμως ελπίζουν το ίδιο πράγμα: να είναι το παιδί τους όσο πιο ευτυχισμένο γίνεται!

Όταν κρατήσαμε στα χέρια μας τη «Μαμά» του καλλιτεχνικού διδύμου Delforge-Greban, συγκινηθήκαμε! Τώρα, οι ίδιοι συντελεστές μάς προσφέρουν τον «Μπαμπά» για να ολοκληρωθούμε ως γονείς και ως αναγνώστες!

Η «Μαμά» εξαρχής ήταν —και παραμένει— ένα από τα πιο γνωστά και ευπώλητα βιβλία των εκδόσεων Φουρφούρι. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ο «Μπαμπάς»θα ακολουθήσει την ίδια πορεία.

Η Hélène Delforge γράφει και ο πολυβραβευμένος Βέλγος δημιουργός Quentin Greban ζωντανεύει με τις εικόνες του την πιο όμορφη, την πιο ποιητική, την πιο διασκεδαστική ματιά πάνω στον σπουδαιότερο αντρικό ρόλο, αυτόν του πατέρα, του μπαμπά...

Μια πολυτελής, εικονογραφημένη, συλλεκτική έκδοση, με μοναδικό εξώφυλλο, μεγάλο μέγεθος (24,7 Χ 33 cm) και ιδιαίτερη επιμέλεια και παραγωγή που θα σας συγκλονίσει!

Από τους ίδιους συντελεστές κυκλοφορούν ακόμη, από τις εκδόσεις Φουρφούρι, η «Μαμά» (https://brainfood.gr/proion/mama/) και οι «Ερωτευμένοι» (https://brainfood.gr/proion/erotevmenoi/). 

Στοιχεία έκδοσης

ISBN: 978-618-5488-79-6 Συγγραφέας: Hélène Delforge Εικονογράφος: Quentin Greban Μετάφραση: Μαρία Μουρκούση Τίτλος πρωτότυπου: Papa  Τιμή: 24,90 € Σελίδες: 72 Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μάιος 2023 Διαστάσεις: 24,7 Χ 33 cm Διανομή: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *