προορισμός…γεύση!

Οι στυλάτες πετσέτες παραλίας «Summer me!», αφήνουν το ίχνος τους πάνω στην άμμο με σχέδια εμπνευσμένα από την μόδα, την ιστορία, την τέχνη, το ντιζάιν, το καλοκαίρι και την θάλασσα. Σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα με πετσέτα 480 γραμ. από κορυφαίο ελληνικό βαμβάκι ανώτερης ποιότητας. Χαρίζουν μια αίσθηση εξαιρετικής απαλότητας όταν αγγίζουν το σώμα, και με τα πρωτότυπα σχέδιά τους φέρνουν τη μόδα στην παραλία και μας προσκαλούν να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στην αναζωογονητική αύρα του ήλιου και της θάλασσας.
JY9A1400-web
Οι πανέμορφες «Summer Me!» εμπνευσμένες από τη μόδα, την αρχιτεκτονική, την ιστορία, το design και φυσικά τη θάλασσα ξέρουν να διηγούνται ιστορίες, να σε παρασέρνουν, και να σε κάνουν να ονειρεύεσαι με τα πρωτότυπα σχέδια των print που είναι ραμμένα πάνω τους, όπως για παράδειγμα η σειρά Diagonal από την περίφημη ομώνυμη λεωφόρο της Βαρκελώνης αλλά και η σειρά Golden Rule εμπνευσμένη από τον κανόνα της Χρυσής Τομής που υπάρχει παντού στη φύση και εκφράζει την απόλυτη αισθητική αρμονία.
JY9A1464-web
Αν είχαμε μπροστά μας κάποιον από τους αγαπημένους μας σταρ σαν τη Σοφία Λώρεν, τον Μάρλον Μπράντο, την Τζάκυ Κέννεντυ, τον Ράσελ Κρόου που λάτρεψαν το ελληνικό φως και τη θάλασσα, θα θέλαμε να τους κάνουμε μια “Summer Me!” δώρο για να χαρούν τον ήλιο στις αμμουδιές μας. Η κολεξιόν του 2016 μας ταξιδεύει στο “Marrakech” και τις “Tropical Sea”, στην “Greek Riviera” και το “Palm Beach” ˙ μας κανακεύει με τα χάδια του “Pure Chic”, την αρρενωπότητα του “Beach Club”, το παιχνιδιάρικο ύφος του Star Wars ˙ μας χαλαρώνει με τη μποέμικη αύρα των «Boho Chic» ˙ μας εξιτάρει με την εκρηκτική ομορφιά των στρογγυλών «Always the Sun» σε φούξια και λάιμ.
MW8A4681-web
Το ελληνικό χρώμα εκφράζεται σε μια Very Greek αίσθηση με τα μοντέλα Santorini, Aegean Waves και Greek Riviera.
Οι πετσέτες παραλίας «Summer me!», κυκλοφορούν σε 6 διαφορετικές κολεξιόν, και σε μια σειρά για παιδιά, σε 17 εντυπωσιακά σχέδια. Συμπληρώνονται με 3 multi clutch (σειράTribal Chic) από κερωμένο αφρικάνικο ύφασμα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, σούπερ πολύ-χρηστικά( μπορείς να βάλεις μέσα το βρεγμένο μαγιό σου, τα αντηλιακά αλλά κρατιούνται άνετα και ως clutch για τη βραδινή βόλτα στο νησί).

COLLECTIONS

Diagonal
Από την περίφημη λεωφόρο Diagonal της Βαρκελώνης μέχρι την διαγώνιο ιδέα του αρχιτέκτονα Le Corbusier και τον τρόπο που ζωγραφίζουν ο Picasso η ο Leonardo Da Vinci, και φυσικά τα πανιά των ιστιοφόρων που διασχίζουν τη Μεσόγειο, η διαγώνιος εκφράζει τον δυναμισμό και την ορμή. Είναι το αόρατο νήμα, που διαχωρίζει δύο διαφορετικά αλλά συμπληρωματικά σχέδια στις Diagonal, και την ίδια στιγμή τα ενώνει σ ένα μοναδικό, εντυπωσιακό εφέ.
Διαστάσεις: 95 εκατ. x 180 εκατ.

Aegean waves (μπλε)
Εμπνευσμένη από το μοναδικό απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, η “Aegean Waves” είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Greek-RIVIERA-web«Greek Riviera» (μπεζ)
Αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο με τις μπλε ραφ ρίγες μας ταξιδεύει στις κοσμοπολίτικες πλαζ της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Spicy
Αυτά τα ασυνήθιστα σχέδια πετσέτας, καρυκευμένα με ζωηρά υφάσματα εκφράζουν έναν Πικάντικο Καινούργιο Κόσμο στυλάτων διακοπών. Κατ ευθείαν από τα σόου της Μόδας, οι “Spicy” εκφράζουν ένα νέο κύμα θαλασσινής ευζωίας.
Διαστάσεις: 95 εκατ. x 180 εκατ.

Star Wars (μπλε)
Το αγαπημένο θέμα των αστεριών απλώνεται χαρούμενα στον βαθύ μπλε ορίζοντα της πετσέτας.

Beach Club (γκρι)
Αρρενωπή, στυλάτη, κομψή, ένα εντελώς Τζέιμς Μποντ κομμάτι για άνδρες με δυνατή προσωπικότητα για δυναμική εμφάνιση στην παραλία.

Always The Sun
Ένας μυθικός τόπος διακοπών, ένα ιπτάμενο χαλί που ξαπλώνεις πάνω του και ανεβαίνει αμέσως η διάθεσή σου; Όπως και να το δεις, με τον απόηχο του ομώνυμου κλασσικού πλέον χιτ των Stranglers στ αυτιά μας, αυτή η εκπληκτική στρογγυλή βελουτέ πετσέτα με κρόσσια κάνει τη διαφορά! Μόνος/η ή αγκαλιασμένος/η με το ταίρι σου πάνω στην βελούδινη επιφάνειά τους, αφήνεσαι να σε χαϊδεύει και να σε μαυρίζει ο ήλιος. Οι «ALWAYS THE SUN» βγαίνουν σε τρία υπέροχα σέξυ χρώματα: εκτυφλωτικά γαλανό, φούξια και λάιμ.
Διάμετρος: 150 εκατ.

Santorini
Προκλητικό, λαμπερό, κοσμοπολίτικο, ολοζώντανο μπλε που μυρίζει Αιγαίο και σε μαγνητίζει.

Lime on the rocks
Ηλεκτρισμένο, προκλητικό καλοκαιρινό χρώμα σαν ένα crispy Apple Martini.
Voukamvilia-webVoukamvilia
Από τους πιο ωραίους των ελληνικών νησιών το εκτυφλωτικά τρυφερό φούξια δραπετεύει στις πασαρέλες.

Ιανός
Σαν τον αρχαίο θεό των Ρωμαίων με τα δύο πρόσωπα, οι μοναδικές παιχνιδιάρικες πετσέτες ΙΑΝΟΣ χαρίζουν με μια απλή κίνηση δύο διαφορετικές εντυπωσιακές όψεις για να στρώσεις στην παραλία και την πισίνα. Θα μετατρέψουν σε γκαλερί την μέρα σου στη θάλασσα. Από την μια σούπερ απαλή πετσέτα σε σκούρο γκρι, βαθύ μπλε και μωβ, και από την άλλη φανταστικά βαμβακερά υφάσματα σε εκπληκτικά σχέδια που θα τα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!
Διαστάσεις : 95εκατ.x 145εκατ.

Palm Beach
Η αποθέωση του εξωτισμού σ ένα print που θαρρείς και το θρόισμα των φύλλων από τους φοίνικες χαϊδεύει τα αυτιά σου!…

wallpaper-webWallpaper
Θα μπορούσε να είναι εξώφυλλο περιοδικού, αρμονικό και ασυνήθιστο αυτό το σχέδιο μοιάζει με πίνακα αλλά και με ντηζαινάτη ταπετσαρία.

Χρυσή Τομή
Από τα γλυπτά του Φειδία στον Παρθενώνα και το σύμβολο του Πυθαγόρα μέχρι πίνακες του Salvador Dali και τη μουσική του Debussy, η Θεϊκή Αναλογία όπως αλλιώς λέγεται η αναλογία της Χρυσής Τομής, δίνει το ρυθμό της αισθητικής απόλαυσης ακόμη και στον τρόπο που βγαίνουν τα κλαδιά και οι φλέβες των φύλλων στη φύση! Αυτόν τον Χρυσό Αριθμό που ονομάζεται Φ από το όνομα του Φειδία, και ισούται με 1.618, θα τον βρείτε αν διαιρέσετε το μήκος του υφάσματος διά το μήκος της πετσέτας που φαίνεται.
Διαστάσεις: 95 εκατ. x 180 εκατ.

Marrakech Night (μπλε)
Το βαθύ μπλε της πλούσιας πετσέτας προβάλει υπέροχα τα αυτοκρατορικά σχέδια ενός υπέροχου υφάσματος.

Marrakech (μπεζ)
Ο αυτοκρατορικός οριεντάλ διάκοσμος της μυθικής πόλης θαρρείς και υψώνεται μέσα απ την άμμο, ξαπλώνεις και ταξιδεύεις.

trio-webPure Chic (μπεζ)
Η επιτομή της κομψότητας, μ ένα stylish κοντράστ μπεζ και μαύρου κεντημένο με υπέροχα λαχούρια.

Tropical Sea (indigo jean)
Ένας παραδεισένιος βυθός γεμάτος πολύχρωμα θαλάσσια φυτά που κεντρίζουν τη φαντασία σου.

Boho Chic
Το φευγάτο logo των “Summer Me!” αφήνει το μποέμ σημάδι του πάνω σε μια πανέμορφη indigo jean και φωτεινή πορτοκαλί πετσέτα με χαλαρά ξέφτια. Το mood του καλοκαιριού προσωποποιημένο…

trio-2-webPlayful
Από τις πεταλούδες… στα αστεράκια, αυτές οι πανέμορφες πετσέτες για τα παιδιά συνδυάζουν φινέτσα και παιχνιδιάρικο πνεύμα.
Διαστάσεις: 95cm x 120cm

Star Games (μπλε)
Μπλε και κίτρινη χαρούμενη αστερόσκονη για τους μικρούς μας φίλους.

butterflies-webButterflies (μπεζ)
Χαρούμενες, αέρινες πεταλούδες πετούν γύρω μας και ενθουσιάζουν τις μικρές μας φίλες

TRIBAL CHIC
Multi clutch από πανέμορφα κερωμένα αφρικάνικα υφάσματα σε εντυπωσιακά σχέδια και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Ολοζώντανα χρώματα, ζωηρά έθνικ σχέδια γι αυτά τα σούπερ πολύ-χρηστικά αξεσουάρ (μπορείς να βάλεις μέσα το βρεγμένο μαγιό σου, τα αντηλιακά αλλά κρατιούνται άνετα και ως clutch για τη βραδινή βόλτα στο νησί). Θα τα βρείτε σε 3 διαφορετικά σχέδια:
Casablanca (γαλανό-άσπρο-μαύρο-κίτρινο)
Havana (πορτοκαλί-λευκό – πράσινο – μωβ)
Mozambique (γαλανό -κίτρινο-μπλε βιολέ -μαύρο)

Θα τις δείτε και θα αγοράσετε τα αγαπημένα σας σχέδια στο e-shop:
www.summer-me.com, [email protected]
στη σελίδα του Summer Me στο Facebook, και σε επιλεγμένες μπουτίκ.

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *