προορισμός…γεύση!

Το GB Roof Garden στρώνει το πασχαλινό τραπέζι και το GB Corner Gifts & Flavors προτείνει τα πιο υπέροχα δώρα

Αναστάσιμο δείπνο στο GB Roof Garden
Μετά την Ανάσταση σε κάποια από τις όμορφες εκκλησίες της πόλης απολαύστε το αναστάσιμο δείπνο στην καρδιά της Αθήνας και στο εστιατόριο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του ετοιμάζει για εσάς και τους αγαπημένους σας παραδοσιακή μαγειρίτσα, τρυφερό αρνάκι στο φούρνο και άλλα εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα που δένουν απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς. Απολαύστε τα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα!
Τιμή κατ’ άτομο| € 87
 Δείτε το μενού ->

Αυθεντικό Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι με φόντο την Ακρόπολη
Την Κυριακή του Πάσχα το GB Roof Garden μεταμορφώνεται σε μία παραδοσιακή αυλή στο κέντρο της Αθήνας με μαγευτική θέα. Η γιορτή ξεκινά με καλωσόρισμα δίπλα στη σούβλα με ούζο, μεζεδάκια και κόκκινα πασχαλινά αυγά. Η εμπειρία απογειώνεται με ένα πλούσιο πασχαλινό μπουφέ δια χειρός Αστέριου Κουστούδη που περιλαμβάνει κρύα και ζεστά ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες και live carving με αρνί και κοντοσούβλι. Το γεύμα ολοκληρώνεται με πλήθος επιδορπίων όπως παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα παστάκια, ποικιλία από τούρτες και φρεσκοκομμένα φρούτα. Ο ιδανικός προορισμός για να σμίξουν συγγενείς και φίλοι, να χαρούν τον ανοιξιάτικο καιρό και να γευτούν ένα αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό τραπέζι με θέα την Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία της Αθήνας.  
Τιμή κατ’ άτομο | € 94
Δείτε το μενού ->

GB ROOF GARDEN RESTAURANT
8ος όροφος, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64www.gbroofgarden.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 3330766

Πασχαλινές αγορές στο GB Corner Gifts & Flavors
Για τις Πασχαλινές σας αγορές επισκεφθείτε την πιο γνωστή γωνιά της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors. Εκεί θα βρείτε υπέροχες προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς και λαχταριστά γλυκά και σοκολάτες για το σπίτι από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher. Σοκολατένια αυγά σε υπέροχες γεύσεις και σχέδια, παραδοσιακά τσουρέκια και κουλουράκια, χειροποίητες λαμπάδες, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Εξερευνήστε το online shop:  www.grandebretagnestore.com
GB CORNER GIFTS & FLAVORS
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Πλατεία Συντάγματος, 10564
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11:00 έως τις 19:00
Πληροφορίες στο +30 210 3330850

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *