προορισμός…γεύση!

Αρνάκι στο φούρνο με σάλτσα σκόρδου και δεντρολίβανου

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 75 mins Total Time 1 hr 30 mins Servings: 4

Υλικά

Για τη σάλτσα

Εκτέλεση

Video
Off On

Για τη σάλτσα

  1. Βάζω στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα δουλεύω καλά, μέχρι να ετοιμάσω ένα παχύ πολτό.

Για το αρνάκι

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 210°C. Πλένω και σκουπίζω πολύ καλά το μπουτάκι. Το τρίβω καλά με μπόλικο αλατοπίπερο και στη συνέχεια το αλείφω παντού με τη σάλτσα, τρίβοντας το με τα χέρια μου. Το βάζω σε ένα ταψί, γύρω του βάζω τις πατάτες και τις λιαστές ντομάτες, το ραντίζω με την υπόλοιπη σάλτσα, προσθέτω ½ φλιτζάνι νερό (όχι επάνω στις πατάτες και το κρέας) και βάζω το ταψί σε ένα από τα μεσαία ή χαμηλά ράφια του φούρνου. Ψήνω το μπουτάκι για 1 ώρα. Στη συνέχεια σκορπίζω στο ταψί τα φιλέ αμυγδάλου και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά περίπου.

Keywords: αρνάκι στο φούρνο με σάλτσα σκόρδου,δεντρολίβανου

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Terrific