προορισμός…γεύση!

Στο φετινό βιολογικό φεστιβάλ θα δώσει το παρόν και η οικογενειακή εταιρία Αξιον Εστί. Μια ενδιαφέρουσα και δυνατή θα έλεγα εταιρία αφού συνεχίζουν με το ίδιο μεράκι και αγάπη από το 1957 τη μελισσοκομική δραστηριότητα!  Αυτή η φροντίδα και η αφοσίωση πέρασε από τον πατέρα στους γιοuς, σε νεαρή ηλικία και έτσι το βίωμα έγινε αγάπη και μεράκι που εξελίσσεται σε σκληρή αλλά και ποιοτική εργασία.
Όλα λοιπόν ξεκίνησαν στη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Το όραμα τους για μια αγνή-βιολογική μελισσοκομία ξεκινά από το όνομα τους και για την αγάπη και το σεβασμό που έχουν για τις μέλισσες. Αξιον Εστί, είναι η φράση που θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα η φιλοσοφία και τα πιστεύω τους για το πιο έξυπνο και ευεργετικό έντομο του πλανήτη, τη μέλισσα.
Στόχος είναι τα προϊόντα των μελισσών τους, να φθάσουν στα χέρια μας ακατέργαστα κατευθείαν από την κυψέλη, με σεβασμό στη φύση και τον καταναλωτή, με την ελπίδα να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης, ποιοτικής συμβίωσης και ευθύνης για την υγεία μας και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Μισό αιώνα μετά οι μελισσουργοί της οικογένειας, με φυσικές-βιολογικές μεθόδους, παράγουν το μέλι, τη γύρη, το βασιλικό πολτό, την πρόπολη, το κερί και όλα τα φυσικά και αναγκαία προϊόντα των μελισσών προς τον άνθρωπο. Η μεταφορά των μελισσών σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα, επιτρέπει τη συλλογή του μελιού από διαφορετικά μελιτώματα και άνθη δημιουργώντας αυθεντικές γεύσεις αλλά και ένα φυσικό φαρμακείο που προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες  http://axion-esti.gr/

1 Comment

  1. Really good!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *