προορισμός…γεύση!

Έχετε ποτέ σκεφτεί να ενώναμε τη μαγειρική και την ομορφιά και να είχαμε ως αποτέλεσμα 100% φυσικά καλλυντικά; Αυτό τολμήσαν και με μεγάλη επιτυχία επέλεξαν το ελαιόλαδο και δημιουργήσαν την ελληνική σειρά φυσικών καλλυντικών Euthalia.
Τα 100% φυσικά ελληνικά καλλυντικά που έχουν κερδίσει τα τελευταία χρόνια μια ξεχωριστή θέση στην εγχώρια και διεθνή αγορά ομορφιάς θα δώσουν το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή βιολογικών τροφίμων και eco-living.
Η ιστορία της; Είναι από αυτές που μου αρέσουν…Οικογενειακή υπόθεση λοιπόν από την πανέμορφη Σκόπελο η γιαγιά Ευθαλία είχε τις δικές της συνταγές που με αγάπη και φροντίδα έδωσε στην εγγονή της. Χρησιμοποιούν ως βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο. Ένα βασικό θρεπτικό κύριο άξονα που μοιράζονταν οι πιο μακροχρόνιοι πολιτισμοί στον κόσμο.
Οι επισκέπτες του Bio Festival θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλο το εύρος των Euthalia καλλυντικών και τη μοναδική τους ικανότητα να προσφέρουν στο δέρμα απαράμιλλη λάμψη και υγεία.
Ανακαλύψτε τα όλα στο https://euthalia.com.gr

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *