προορισμός…γεύση!

Ήρθε η ώρα να σας συστήσω μια νέα επιχείρηση που ξεκίνησε την προσπάθεια της στα τέλη του 2012, από τον γιατρό, Οικονομόπουλο Ιωάννη και τον γεωπόνο Καρακατσιώτη Δημήτριο: η GOJI&HEALTH.
Βιολογικά από δικά τους κτήματα και εγκαταστάσεις, με γεωπονικά ελεγμένες καλλιέργιες στην Ανάβυσσο Αττικής, παράγουν ρόδια και goji berries. Μετά από πολύ δουλειά κατάφεραν το 2017 να παράγουν χυμό ροδιού και μαρμελάδες σε τρείς γεύσεις : γκότζι 40%+κολοκύθα 40%, γκότζι 40%+πράσινο μήλο 40%, γκότζι 40%+χυμό ροδιού 40%. Η παρασκευή τους δηλαδή έχει συνολικά 80% φρούτο είναι χειροποίητη χωρίς καθόλου φάρμακα, συντηρητικά και τεχνητά αρώματα, χρώματα, καθώς επίσης και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Το φρούτο λοιπόν θα δώσει στον οργανισμό μας την απαραίτητη ζάχαρη που θα χρειαστεί.
Όσοι λοιπόν προσέχετε τη σιλουέτα σας ή γενικά την υγεία σας, πρέπει να ξέρετε πως η γλυκαντική ουσία με την οποία παρασκευάζονται τις καταπληκτικές υγιεινές μαρμελάδες προέρχεται από το φυτό stevia. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε προϊόντα με σχεδόν ανύπαρκτες θερμίδες.
Από το 2018 μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα τους σε πολλά σημεία πώλησης στην Αθήνα και δεν σας κρύβω πως γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.
Επίσης εκτός από τις μαρμελάδες , διαθέτουν τον χυμό ροδιού σε μπουκάλια 1Lt. και 1/2Lt, φρέσκο κατεψυγμένο και 100% φυσικό χυμό. Επίσης διαθέτουν κατεψυγμένο ή νωπό goji berry σε σκαφάκια των 100gr.
Ίσως οι πιο πολλοί από μας να μη γνωρίζουμε πως υπάρχει Ελληνικό goji berry, που παράγεται το καλοκαίρι, και μπορεί να καταναλωθεί ως χλωρό στην εποχή του ή κατεψυγμένο όλο το χρόνο.
Οι υγιεινές μαρμελάδες της εταιρίας με βάση την υπερτροφή goji berry είναι κατάλληλες για όσους και όσες θέλουν να κάνουν δίαιτα, υγιεινή διατροφή, να ανταπεξέλθουν στην προπόνηση, θέλουν κάτι γλυκό μόνο τα φυσικά σάκχαρα που περιέχουν μόνο στα φρούτα. Θα σας βοηθήσει στην δημιουργική μαγειρική σας, μιας και η μαρμελάδα είναι «ελαφρά» γλυκόξινη, και κάνει για σαλάτες, σάλτσες τύπου chutney,  συνοδευτικό αλμυρών, τυριών και φρούτων, για καλωσόρισμα σε τραπέζια, μαρινάδες σε κρέατα, ακόμα και σε ποτά-κοκτέιλς, κοκτέιλς φρούτων  κλπ. Με λίγα λόγια μπορούν να συνοδεύσουν το φαγητό σας από το πρωινό έως και το βράδυ!
Μη τις χάσετε , βρείτε τα όλα στο http://www.goji-health.gr

1 Comment

  1. Excellent!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *