προορισμός…γεύση!

Στο Βιολογικό Φεστιβάλ θα είναι εκεί, η Ρόιδων Γη μια οικογενειακή επιχείρηση από το 2012, η οποία παράγει φυσικό βιολογικό χυμό ρόδι και βρίσκεται στα Καλογριανά Καρδίτσας.
Η παραγωγή του χυμού γίνεται στο εργαστήριο τους στο οποίο εφαρμόζονται αρχές HACCP και χρησιμοποιούμε ρόδια από τις δικές τους βιολογικές ροδιές και από επιλεγμένους πιστοποιημένους βιολογικούς παραγωγούς υπό τη επίβλεψη τους. Με λίγα λόγια σπιτικός χυμός! Ο χυμός γίνεται από τα καλύτερα ρόδια των δέντρων τους και όχι από 3ης κατηγορίας ρόδια όπως συνηθίζεται από βιομηχανίες χυμοποίησης φρούτων.
Ο χυμός διατηρείται στην κατάψυξη διότι δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία όπως βράσιμο ή συντηρητικά. Διατηρούν τον χυμό με τον πιο απλό και παλιό τρόπο χωρίς να καταστρέφουμε τις βιταμίνες και τα θρεπτικά του συστατικά.
Απόδειξη των παραπάνω είναι η γεύση του χυμού μετά την απόψυξη η οποία είναι ίδια με έναν φρεσκοστυμμένο σπιτικό χυμό ροδιού.
Και το έχουν αποδείξει πολλές φόρες σε μετρήσεις που έχουν κάνει στο χημείο όπου συνεργάζονται. Διαπιστώσανε ότι το πιο ευαίσθητο συστατικό (η βιταμίνη C) παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο μετά από ένα έτος στην κατάψυξη.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν το οποίο αναδεικνύει την φυσική γεύση του ροδιού και παράλληλα προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή.
Τολμήστε και δοκιμάστε το στο http://www.roidongh.gr

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *