προορισμός…γεύση!

Λατρεύω τις ταλαντούχες, νέες γυναίκες που εμπνέονται από την παράδοση την οποία αποκωδικοποιούν με έναν δικό τους, μοναδικό τρόπο.
Μια τέτοια γυναίκα είναι και η Ναταλία Μπασδέκη. Η Ναταλία αντλεί έμπνευση από τη φύση, τα ταξίδια ανά τον κόσμο και τις τέχνες των αρχαίων πολιτισμών, ενώ πάντα παραμένει κοντά στις ελληνικές ρίζες της. Έχει δημιουργήσει μια σειρά από απλά και κομψά κοσμήματα που έχουν φτιαχτεί στο χέρι σε περιορισμένες εκδόσεις.
Σπούδασε Καλές Τέχνες και Διακόσμηση στην Σχολή Καλών Τεχνών Βακαλό / Derby στην Αθήνα και Αργυροχρυσοχοΐα στο Central Saint Martins στο Λονδίνο.
Από το 2007 άρχισε να δημιουργεί και να εκθέτει τα κοσμήματα της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, γκαλερί και καταστήματα σε όλο τον κόσμο.
Η φιλοσοφία της απέναντι στο κόσμημα είναι πολύ σαφής… «Η τέχνη του κοσμήματος είναι ένας πλούσιος και όμορφος μικροσκοπικός κόσμος. Είναι μια τέχνη που εκθέτει τον εσωτερικό εαυτό του καλλιτέχνη προς τα έξω».
Η Ναταλία προσπαθεί λοιπόν, να είναι όσο πιο αγνή γίνεται για να παρουσιάσει όμορφα έργα τέχνης που θα αντέξουν την δοκιμασία του χρόνου.
Εξασκεί καθημερινά μια αρχαία κινεζική μέθοδο καλλιέργειας νου και σώματος που ονομάζεται Φάλουν Ντάφα, η οποία αποτελεί για εκείνη ατελείωτη πηγή έμπνευσης και εσωτερικής ηρεμίας.
www.nataliabasdeki.com
IG: nataliabasdeki

1 Comment

  1. Yummy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *