destination taste!

16 Ιανουαρίου: Ξεκινάμε γλυκά την νέα χρονιά με Filema

16 Ιανουαρίου: Ξεκινάμε γλυκά την νέα χρονιά με Filema

Yποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις μαρμελάδες Σύκου της οικογένειας Μπραντίτσα. Η οικογένεια Μπραντίτσα έπειτα από χρόνια στην παραγωγή και εμπορία φυτωρίων συκιάς, καθώς και μεγάλη εξειδίκευση στην καλλιέργεια βασιλικών και mission σύκων, προχώρησε τον Αύγουστο του 2016 στην παραγωγή μαρμελάδας σύκου σε 2 εξαιρετικές γεύσεις: με άρωμα βασιλικού και με βανίλια και τζίντζερ!!! Τις γνώρισα και τις λάτρεψα και αποφάσισα να τις χρησιμοποιήσω σε ένα σεμινάριο με γλυκές και αλμυρές προτάσεις. Eλάτε να τις απολαύσουμε σε Ταρτίνες με μετσοβόνε, μανιτάρια και μαρμελάδα σύκου, σε μια Πανσέτα με 3 μυρωδικά και μαρμελάδα σύκου αλλά και μια Γλυκιά τάρτα με σύκα και παγωτό.

 

     

 


Dina’s Daily RecipesΒασική ζύμη τάρτας

Dina’s Daily RecipesΤάρτα με λαχανικά σοτέ και ντοματίνια