προορισμός…γεύση!

Η ELEOKOMIA σας προσφέρει από την καρδιά της λεκάνης της Μεσογείου τα βασικά στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής, μέσα από μια σειρά προϊόντων εξ’ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων πιστοποιημένων καλλιεργητών, γεωπόνων, διανομέων και μεταπωλητών. Επιπλέον, η παραγωγή κάθε προϊόντος ELEOKOMIA ακολουθεί έναν Κύκλο Διασφάλισης Ποιότητας που περιλαμβάνει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής, καθώς και τις βασικές αρχές ιχνηλασιμότητας. Έτσι, εξασφαλίζουμε πως κάθε ένα από τα προϊόντα μας φτάνει στο τραπέζι σας απλό και αγνό όπως η μεσογειακή θαλασσινή αύρα…
Το σκόρδο είναι ένα τέτοιο αγνό και φυσικό συστατικό, αναπόσπαστο κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής, που φτάνει στο τραπέζι σας από την Eleokomia φρέσκο και έτοιμο προς χρήση!
Τα προϊόντα YESGarlic!® παράγονται και συσκευάζονται για λογαριασμό της EleokomiaLtd, η οποία έχει και την αποκλειστική διανομή τους.
garlic 2

100% φρέσκο σκόρδο, ψιλοκομμένο ή σε μορφή πάστας
Το YES garlic! είναι 100% φρέσκο προϊόν υψηλής ποιότητας. Επιλέξτε ψιλοκομμένο σκόρδο ή σκόρδο σε μορφή πάστας και προσθέστε το σε κάθε φαγητό που ετοιμάζετε για πιο πλούσια και έντονη γεύση. Το YES garlic! δεν περιέχει γλουτένη, συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Χρησιμοποιήστε το ωμό, τηγανισμένο ή ψημένο και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας ανοίξει την όρεξη!
Απολαύστε τις αυθεντικές, μεσογειακές γεύσεις σε κάθε γεύμα που ετοιμάζετε. Μία μόνο κουταλιά του γλυκού πάστα σκόρδου ή ψιλοκομμένο σκόρδο αντιστοιχεί σε τρεις σκελίδες σκόρδου, άρα είναι παραπάνω από αρκετή! Απευθείας από ειδικά επιλεγμένες φάρμες της Ισπανίας, το YES garlic! είναι μια μοναδική εμπειρία γεύσεων. Ξεκινήστε ένα πεντανόστιμο ταξίδι στη μεσογειακή γαστρονομία.

Φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο
chop
Μπορείτε πλέον πανεύκολα να εντάξετε το σκόρδο στην καθημερινή μαγειρική σας. Κάντε το γεύμα σας πιο γευστικό με το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο που φτάνει στην κουζίνα σας απευθείας από τις ηλιόλουστες φάρμες της Ισπανίας.
Το ψιλοκομμένο YES garlic! διατίθεται σε συσκευασίες 200 γρ., 500 γρ., 995 γρ., 2,2 κιλών και 5 κιλών για να επιλέξετε ό,τι εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
Έτοιμο για κατανάλωση και ιδανικό για κάθε πιάτο!

Πάστα από φρέσκο σκόρδο
paste
Ευέλικτο προϊόν, έτοιμο για κατανάλωση, γευστικό και αρωματικό.
Η πάστα από φρέσκο σκόρδο είναι 100% φρέσκια και έτοιμη για κατανάλωση, ωμή, τηγανισμένη ή ψημένη. Μία κουταλιά του γλυκού πάστα σκόρδου αντιστοιχεί σε τρεις σκελίδες σκόρδου, άρα μπορείτε να τρώτε μεγαλύτερη ποσότητα καθημερινά. Η πάστα YES garlic! που προέρχεται από επιλεγμένους Ισπανούς αγρότες χαρίζει μια ξεχωριστή μεσογειακή γεύση στα φαγητά σας. Η πάστα σκόρδου YES garlic! διατίθεται σε συσκευασίες 250 γρ., 550 γρ., 1080 γρ., 2,5 κιλών και 5 κιλών για να επιλέξετε ό,τι εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
Απολαύστε την απίθανη γεύση της σήμερα κιόλας.

www.yesgarlic.com

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *