Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

24 Απριλίου: Αλμυρά & γλυκά κέικς συνοδεύουν τα κρασιά Triantafyllopoulos winery

24 Απριλίου: Αλμυρά & γλυκά κέικς συνοδεύουν τα κρασιά Triantafyllopoulos winery

Η «Κυρία του Κρασιού» Μαρία Τριανταφυλλοπούλου θα μας παρουσιάσει τα εξαιρετικά κρασιά της αλλά και την ιστορία της Triantafyllopoulos winery, που εδρεύει στην μαγευτική Κω. Εκεί, η οικογένεια διατηρεί ένα υπέροχο αμπελώνα 120 στρεμμάτων με σκοπό την ανάδειξη του ιστορικού κρασιού της Κω. Η ιδέα μου είναι να «παντρέψω» τα κέικς (αλμυρά και γλυκά) με τα κρασιά της Μαρία και να τα αναδείξω. Ένα κέικ με κολοκυθάκια, διάφορα τυριά και μπόλικα μυρωδικά, ένα κέικ με κοτόπουλο και την έντονη πιπεριά Φλωρίνης, αλλά και ένα σούπερ σοκολατένιο, υδαρό κέικ με φράουλες θα είναι ότι πιο τέλειο έχετε δοκιμάσει.

 

     

 


Related Posts

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Είναι το μυρωδικό που κυριαρχεί στα χειμωνιάτικα πιάτα μας. Στιβαρός, αρρενωπός χαρακτήρας, ζεστή ευωδιά, με ιδιαίτερη δύναμη και ζωντάνια, έχει ταυτιστεί με μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Είναι ο σχεδόν σταθερός αρωματικός σύντροφος του αρνίσιου κρέατος, αλλά πώς αλλιώς […]

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

Η quasadilla (κεσαδίγια) είναι το γρήγορο και νόστιμο σνακ των μεξικανών. Με 2 τορτίγιες και γέμιση ανάλογη με τα γούστα σας μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμα και χορταστικά πιάτα. Για την συνταγή που σας δίνω, μπορείτε να αξιοποιήσετε και το «στεγνό» κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Απλά ψιλοκόψτε το και «ξαναζωντανέψτε το» σε κάτι καινούριο.



Subscribe