Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

15 Μαρτίου: Δημιουργικές πίτες κοντράρουν έναν «Λύκο»

15 Μαρτίου: Δημιουργικές πίτες κοντράρουν έναν «Λύκο»

Το σεμινάριο αυτό, είναι η έναρξη ενός ολόκληρου κύκλου μαθημάτων, αφιερωμένα στις «Κυρίες του Κρασιού». Δυναμικές ελληνίδες που μεγαλουργούν σε ένα «ανδροκρατούμενο» εργασιακό στίβο.
Η Νανά Λύκου μαζί με τον σύζυγό της Απόστολο, θα είναι μαζί μας για να πουν την ιστορία τους που ξεκινά από τον παππού Λύκο, και να μας συστήσουν τα υπέροχα κρασιά της Lykos Winery.
Μαγειρεύω λοιπόν, δημιουργικές πίτες σε μια προσπάθεια να τις «παντρέψω» με τους «Λύκους».
Μια μανιταρόπιτα με διάφορα μανιτάρια, μια ανοιχτή κρεατόπιτα με κρέμα γιαουρτιού, αλλά και μια γαλατόπιτα με dulce de leche είναι οι συνταγές που θα συνοδέψουν τις προτάσεις της Νανάς.


Related Posts

ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

«Τρώγε το πρωί σαν βασιλιάς, το μεσημέρι, σαν πρίγκιπας και το βράδυ… σαν ζητιάνος». Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει άδικο. Το βράδυ ο οργανισμός μας δυσκολεύετε πιο πολύ στη πέψη ειδικά αν φάμε πολύ και πέσουμε αμέσως για ύπνο! Για να έχουμε […]

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

Η λευκή σοκολάτα είναι για μένα μια νόστιμη σοκολάτα. Είναι ιδιαίτερη και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Έχει μια πιο γλυκιά και κρεμώδη γεύση από την παραδοσιακή σοκολάτα. Προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestle της Ελβετίας. Η ιστορία λέει πως στη δεκαετία του 1930, η […]



Subscribe