Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

16 Ιανουαρίου: Ξεκινάμε γλυκά την νέα χρονιά με Filema

16 Ιανουαρίου: Ξεκινάμε γλυκά την νέα χρονιά με Filema

Yποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις μαρμελάδες Σύκου της οικογένειας Μπραντίτσα. Η οικογένεια Μπραντίτσα έπειτα από χρόνια στην παραγωγή και εμπορία φυτωρίων συκιάς, καθώς και μεγάλη εξειδίκευση στην καλλιέργεια βασιλικών και mission σύκων, προχώρησε τον Αύγουστο του 2016 στην παραγωγή μαρμελάδας σύκου σε 2 εξαιρετικές γεύσεις: με άρωμα βασιλικού και με βανίλια και τζίντζερ!!! Τις γνώρισα και τις λάτρεψα και αποφάσισα να τις χρησιμοποιήσω σε ένα σεμινάριο με γλυκές και αλμυρές προτάσεις. Eλάτε να τις απολαύσουμε σε Ταρτίνες με μετσοβόνε, μανιτάρια και μαρμελάδα σύκου, σε μια Πανσέτα με 3 μυρωδικά και μαρμελάδα σύκου αλλά και μια Γλυκιά τάρτα με σύκα και παγωτό.

 

     


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΣΑΜΑΛΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΣΑΓΚΟΥΙΝΙΑ

ΣΑΜΑΛΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΣΑΓΚΟΥΙΝΙΑ

Είναι πανεύκολο και πολύ ιδιαίτερο σάμαλι που δεν χρειάζεται σιρόπι αφού η καραμέλα και τα σαγκουίνια το κάνουν απίστευτα ζουμερό. Αν θέλετε να το απογειώσετε μπορείτε να το σερβίρετε με μια μπάλα παγωτό βανίλια.



Subscribe