Τα κρασιά της Lafazanis Winery είχαμε την ευτυχία να τα απολαύσουμε σε ένα μεθυστικό, ανοιξιάτικο σεμινάριο. Ήρθε η ώρα, να γνωρίσουμε το μοναδικό «Τσίπουρο των Φίλων» της εταιρίας και να μαγευτούμε. Η παραγωγή του Τσίπουρου γίνεται στο αποστακτήριο της Νεμέας χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη, στέμφυλα από προσεκτικά διαλεγμένα, ώριμα και υγιή σταφύλια, χαρίζοντας στο τελικό απόσταγμα τα πιο λεπτά και φινετσάτα αρώματα των ποικιλιών της Νεμέας. Με τέτοιο προϊόν, οι συνταγές προβλέπονται… ανατρεπτικές!
Excellent!