Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΜΕΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟ «ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ»

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΜΕΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟ «ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ»

Τα κρασιά της Lafazanis Winery είχαμε την ευτυχία να τα απολαύσουμε σε ένα μεθυστικό, ανοιξιάτικο σεμινάριο. Ήρθε η ώρα, να γνωρίσουμε το μοναδικό «Τσίπουρο των Φίλων» της εταιρίας και να μαγευτούμε. Η παραγωγή του Τσίπουρου γίνεται στο αποστακτήριο της Νεμέας χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη, στέμφυλα από προσεκτικά διαλεγμένα, ώριμα και υγιή σταφύλια, χαρίζοντας στο τελικό απόσταγμα τα πιο λεπτά και φινετσάτα αρώματα των ποικιλιών της Νεμέας. Με τέτοιο προϊόν, οι συνταγές προβλέπονται… ανατρεπτικές!


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe