Η νέα μου ανακάλυψη στα ελληνικά προϊόντα είναι η Thirsty Fruits. Δοκίμασα τα αποξηραμένα φρούτα τους και ξετρελάθηκα. Η Τhirtsy fruits ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας από μια μικρή ομάδα γεωπόνων – τεχνολόγων τροφίμων με σκοπό να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ελληνικά αποξηραμένα φρούτα. Με ιδιαίτερη αίσθημα ευθύνης διαλέγουν τους καλύτερους καρπούς και τους αποξηραίνουν με φυσικές μεθόδους χωρίς χρήση πρόσθετων και συντηρητικών. Δεν προσθέτουν ζάχαρη και βασίζονται αποκλειστικά στα φυσικά σάκχαρα που περιέχουν. Αποφάσισα λοιπόν, να αφιερώσω ένα σεμινάριο για να παντρέψω εφάνταστα εδέσματα για να τα συνοδεύσουν. Μια κρέμα ελληνικών τυριών με άρωμα δυόσμου, μια ανοιξιάτικη ρυζοσαλάτα με αποξηραμένους λωτούς και δαμάσκηνα, ένα πατέ συκωτιού με μήλο αλλά και μια κρέμα με τρίμμα αποξηραμένων πορτοκαλιών είναι οι ιδανικές συνταγές για να αναδείξουν τα προϊόντα της Thirsty Fruits.
Mouth-watering