προορισμός…γεύση!

Η Miele παραμένοντας διαχρονικά πιστή στο μότο της “Immer Besser” – Πάντα Καλύτερα, κατάφερε να εντυπωσιάσει τη διεθνή κριτική επιτροπή ανάμεσα σε 6.500 συμμετοχές από 60 χώρες, και βραβεύτηκε με 3 “Red Dot Product Design Awards για τον σχεδιασμό των παρακάτω προϊόντων της:

Red Dot Product Design Awards 2020
Triflex HX1 – Ασύρματη σκούπα stick
KM 7897 FL – Εστία πλήρους επαγωγικής επιφάνειας
PLW 6011/6111 – Εργαστηριακό πλυντήριο πιάτων Miele Professional

Κάθε χρόνο, τα Red Dot Awards απονέμoνται σε προϊόντα που υπερέχουν για την ποιότητα του σχεδιασμού τους, τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και την αειφορία σε συνδυασμό με το βαθμό καινοτομίας και τα εργονομικά οφέλη.

H νέα ασύρματη σκούπα stick με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Triflex HX1, βραβεύτηκε χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της, καθώς μπορεί να αναδιαμορφωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, συνδυάζοντας τρεις ηλεκτρικές σκούπες σε μία.
Η Triflex HX1 χάρη στη μονάδα τροφοδοσίας που αποτελείται από τον κινητήρα, την επαναφορτιζόμενη μπαταρία και τον κάδο συλλογής σκόνης, μπορεί να προσαρμοστεί για σκούπισμα κάτω από έπιπλα, τον καθαρισμό οροφών ή μεγάλων επιφανειών καθώς και τον καθαρισμό των ταπετσαριών ή του αυτοκινήτου.
Η ευελιξία συνδυάζεται με την ισχυρή απορρόφηση και τον γρήγορο καθαρισμό.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της μπορεί να εξασφαλίσει έως και 120 λεπτά χρόνο λειτουργίας.

 

Η επαγωγική εστία πλήρους επιφάνειας της Miele KM 7897 FL, είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους αναζητούν μεγαλύτερη ευελιξία και διαισθητικό μαγείρεμα. Χάρη στην κεραμική επιφάνεια πλάτους 90 cm, έως 6 σκεύη μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε και να μετακινηθούν με απόλυτη ελευθερία.
Εξίσου βολική είναι η λειτουργία με τα χειριστήρια SmartSelect: Με την έξυπνη αναγνώριση σκεύους, η αριθμητική οθόνη είναι ορατή μόνο όταν υπάρχουν τοποθετημένα σκεύη επάνω στις εστίες, ενώ οι ενδείξεις μετακινούνται ανάλογα με τη θέση των σκευών ακολουθώντας την πορεία τους.
Η λειτουργία έξυπνης αναγνώρισης σκεύους έχει υποβληθεί για διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
Παράλληλα το SilentMove επιτρέπει στα σκεύη να γλιστρούν αθόρυβα πάνω στην κεραμική επιφάνεια.

 

Σε Slim διαστάσεις για εύκολη τοποθέτηση κι ασυναγώνιστη ευελιξία στο εσωτερικό, η σειρά εργαστηριακών πλυντηρίων απολύμανσης PLW 6011-6111, προσφέρει άφθονο χώρο στο θάλαμο πλύσης, σε μία συσκευή πλάτους μόλις 65 cm.
Η βέλτιστη χρήση του διευκολύνεται από τις 3 τηλεσκοπικές ράγες που μπορούν να τοποθετηθούν σε 4 διαφορετικές θέσεις. Έτσι, δημιουργείται πρόσθετη ευελιξία φόρτωσης που επιτρέπει τον καθαρισμό εργαστηριακών δοχείων μεγάλου όγκου, χωρητικότητας έως 50 λίτρα.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *