προορισμός…γεύση!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998, στις 25 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών (UNAFPA) για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών.
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, από το 1932 μας προσφέρει Ελληνικά ζυμαρικά υψηλής ποιότητας και άριστης γεύσης, σε πάνω από 80 διαφορετικά σχήματα. Τα Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ διακρίνονται και βραβεύονται συνεχώς,  ως εξαιρετικά ζυμαρικά με ευχάριστη υφή, άριστο σχήμα, και υπέροχο χρώμα από διακεκριμένους σεφ καθώς και από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ITQΙ στις Βρυξέλλες.  Παρασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα από την μητρική εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ στις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής της εταιρείας και απογειώνουν κάθε συνταγή!

ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
Η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, έχοντας μεγαλώσει πολλές γενιές Ελλήνων, με την γνωστή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων της, έχει να σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε ζυμαρικά ολικής αλέσεως, τα οποία κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά από το 1983 τα μόνα πλούσια σε εδώδιμες ίνες (10%)
Όσον αφορά στα οφέλη στην υγεία, η επιλογή προϊόντων ολικής άλεσης, αντί των επεξεργασμένων, μειώνει τον κίνδυνο της αρτηριακής πίεσης, διαβήτη τύπου 2 και καρδιακής νόσου και οι ειδικοί προτείνουν το ήμισυ του συνόλου των προϊόντων που καταναλώνουμε κάθε μέρα, να είναι ολικής αλέσεως.

 

ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΒΙΟ
Η εξαιρετική σειρά ΒΙΟ, με βιολογικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ ολικής άλεσης παράγονται από 100% σιμιγδάλι ολικής άλεσης σκληρού σίτου βιολογικής γεωργίας. Αυτή είναι η διαφορά τους από τα απλά βιολογικά ζυμαρικά. Κατά την παραγωγή σιμιγδαλιού ολικής άλεσης, παραμένουν όλα τα μέρη του σπόρου στο σιμιγδάλι και του προσδίδουν επιπλέον φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ανόργανα άλατα και πρωτεΐνες. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης ως φορείς των φυτικών ινών είναι τροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, βοηθούν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και του μεταβολισμού. Επιπλέον, έχουν περισσότερα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο και σελήνιο από τα απλά ζυμαρικά. Ομάδες που έχουν ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις όπως γυναίκες στην περίοδο της εγκυμοσύνης, παιδιά, ηλικιωμένοι ή άτομα που παρουσιάζουν έλλειψη σε κάποιο ιχνοστοιχείο όπως είναι η έλλειψη σιδήρου, θα πρέπει να εντάσσουν τα προϊόντα ολικής άλεσης στη διατροφή τους προκειμένου να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη τους. Τα βιολογικά ζυμαρικά ολικής άλεσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και εξίσου νόστιμα με τα απλά βιολογικά ζυμαρικά. Συμπεριλάβετέ τα στη ζωή σας και κάντε τα σύμμαχο μιας ισορροπημένης διατροφής!

 

ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΖΕΙΔΩΡΟΣ ΓΗ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ
Το δίκοκκο σιτάρι είναι το μοναδικό συστατικό των προϊόντων της νέας σειράς βιολογικών ζυμαρικών “Ζείδωρος Γη” ΗΛΙΟΣ. Ένα συστατικό που έχει την ιδιατερότητα να διατηρεί στο μέγιστο τα διατροφικά του χαρακτηριστικά καθώς η φύση το έχει εφοδιάσει με ανθεκτικό περίβλημα. Τα ζυμαρικά “Ζείδωρος γη” ΗΛΙΟΣ με συνταγή εμπνευσμένη απο την πλούσια ελληνική διατροφή, αποτελούν πολύ καλή πηγή πρωτεινών, ιχονστοιχείων και βιταμινών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2019, η σειρά Ζυμαρικών «Ζείδωρος Γη» ΗΛΙΟΣ από Δίκοκκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ έχει βραβευτεί με το βραβείο Bronze, στην διοργάνωση Healthy Diet Awards, στην ενότητα Healthy Food Product of the Year και ειδικότερα στην κατηγορία Vegan Products.

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *