προορισμός…γεύση!

Η αγαπημένη μου δωδώνη, μετά την μεγάλη επιτυχία της στα κορυφαία παγωτά, αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της σε νέα είδη σοκολάτας.
Με εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (60% η σοκολάτα υγείας και 35% η σοκολάτα γάλακτος) αλλά και πολύ μεράκι, ετοίμασε μια πλήρη γκάμα ειδών σοκολάτας για να καλύψουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις. Όλες οι σοκολάτες είναι χειροποίητες, γεγονός που τις καθιστά εξαιρετικές!
Σοκολατάκια μασίφ, Πραλίνες, Τρουφάκια και Κεράσματα με υπέροχη γέμιση, σοκολάτες πλάκες σκέτες (υγείας, λευκής και γάλακτος), αλλά και με ξηρούς καρπούς, Βραχάκια (υγείας, λευκής και γάλακτος), πλάκες άμορφης σοκολάτας και σοκολατένια γλειφιτζούρια.
Τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους τα κάνουν να ξεχωρίζουν.
Οι καρποί κακάο είναι από επιλεγμένες περιοχές της Ιάβα στην Ινδονησία, όπου παράγονται οι καλύτερες ποικιλίες του κόσμου. Οι καρποί έρχονται στην Ευρώπη, διαχωρίζονται και καβουρδίζονται για να «ξυπνήσουν» τα αρώματά τους. Αυτό βοηθά να αναδυθούν περισσότερα από 480 διαφορετικά αρώματα, πορτοκαλιού, καφέ, γαρύφαλλου, δαμάσκηνου κ.ά.
Η σοκολάτα που χρησιμοποιεί η δωδώνη, λόγω του υψηλού χρόνου ωρίμανσης, έχει μοναδικά βελούδινη γεύση. Σε ότι αφορά το βούτυρο, δεν χρησιμοποιούνται υποκατάστατα, αλλά μόνο βούτυρο κακάο.
Οι σοκολάτες με ξηρούς καρπούς, είναι πλούσιες σε περιεκτικότητα ολόφρεσκων καρπών που προσθέτουν σε γεύση και τραγανότητα.
Απολαύστε τους σοκολατένιους πειρασμούς δωδώνη και «λιώστε» μαζί τους!
Δείτε εδώ που μπορείτε να βρείτε τις νέες σοκολάτες δωδώνη.

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *