Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Το carambar το γνωρίζετε;

Το carambar το γνωρίζετε;

Κολλάει στα δόντια, αλλά αρέσει πολύ σε μεγάλα και μικρά παιδιά. Το Carambar είναι μια πολύ δημοφιλή καραμέλα στη Γαλλία. Σύμφωνα με το μύθο, αυτή η καραμέλα δημιουργήθηκε κατά λάθος ανακατεύοντας το κακάο μαζί με τη καραμέλα.
Το Carambar ξεκίνησε από τη βόρεια Γαλλία στη Λιλ. Ήταν το 1954 όταν ένας υπάλληλος με τον διευθυντή ενός εργοστασίου αποφάσισαν να ανακατέψουν πολύ κακάο με καραμέλα που τους είχαν μείνει. Από αυτό το μείγμα βγήκε ένα ζαχαρωτό. Το μακρόστενο σχήμα του, το οφείλει σε μια προβληματική μηχανή του εργοστασίου. Μύθος ή πραγματικότητα; Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει γίνει πλέον ένα κομμάτι της Γαλλικής ιστορίας.
Το 1969, μπαίνουν στο εσωτερικό των συσκευασιών μικρά ανέκδοτα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια περιείχαν κουπόνια για δώρα.
Το 1972 η καραμέλα εξελίσσετε στο στο Super Caram’bar το 1972 και μετά από 5 χρόνια Super Carambar. Tο σημερινό όνομα του Carambar το έχει από 1984. Και πλέον δεν έχει μόνο μια γεύση άλλα πολλές και διαφορετικές. Με γεύσεις φρούτων και απαλά αρώματα, το carambar έχει έρθει για να μείνει!


Related Posts

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Τα αλιεύματα με πρωταγωνιστές τα μαλάκια και τα οστρακόδερμα αποτελούν τον επίτιμο καλεσμένο του σαρακοστιανού τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας αλλά και τη βασική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας κατά τη διάρκεια της νηστείας. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η φρεσκοκατεψυγμένη έκδοση των αλιευμάτων αποτελεί και την […]

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

Ακόμη κι αν δεν το συνηθίζετε, σίγουρα θα έτυχε κάποια στιγμή να πάτε μόνοι σας έξω για καφέ ή φαγητό. Θυμάστε μήπως το βλέμμα αυτού που σας σέρβιρε; Ανήκετε στην κατηγορία ψηλή ξανθιά με εντυπωσιακό ντύσιμο ή ψηλός αξύριστος μελαχρινός με γυμνασμένους κοιλιακούς; Τότε εντάξει, […]



Subscribe