destination taste!

Παγωτό παρφέ δωδώνη… Κορυφαία ποιότητα & μοναδική γεύση…

Παγωτό παρφέ δωδώνη… Κορυφαία ποιότητα & μοναδική γεύση…

Τα παγωτά δωδώνη μετράνε, σχεδόν, 50 χρόνια γλυκιάς παρουσίας στο χώρο της γεύσης. Από το μικρό γαλακτοπωλείο στην Κυψέλη, το 1967, μέχρι σήμερα, μας έχει διδάξει την ποιότητα στο παγωτό.
Η μεγάλη γκάμα των γεύσεων δεν λειτούργησε ποτέ, σε βάρος της ποιότητας… Όλα τα παγωτά είναι μοναδικά. Ο λόγος; Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες.
Αυτά όμως, που για μένα αποτελούν την κορυφαία επιλογή είναι τα παρφέ. Ολόφρεσκο γάλα και κρέμα γάλακτος, φρέσκος κρόκος αυγού αλλά και γλυκό κουταλιού κυδώνι, που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό, μαμαδίστικο τρόπο στο εργοστάσιο της Δωδώνη. Φρέσκα κυδώνια Πηλίου φτάνουν στο εργοστάσιο κάθε χρόνο στις αρχές του Οκτωβρίου και οι άνθρωποι της παραγωγής φροντίζουν για το καθάρισμα, και την ετοιμασία του γλυκού.
kidoni-web

To γλυκό κυδώνι ετοιμάζεται...
To γλυκό κυδώνι ετοιμάζεται…

Τα τραγανιστά, καραμελωμένα αμύγδαλα, τα φιστίκια και τα φουντούκια που καβουρδίζονται για να γεμίσουν με μυρωδιά και γεύση τα παρφέ δωδώνη, ψήνονται καθημερινά.

Τα αμύγδαλα καραμελώνονται...
Τα αμύγδαλα καραμελώνονται…

Και οι πέντε γεύσεις των παρφέ είναι εξαιρετικές, γιατί φτιάχνονται με τα αγνότερα υλικά, από ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τη δουλειά τους.

Παρφέ κρέμα
Η κορυφή των παρφέ. Πλούσιο παγωτό κρέμα με παραδοσιακό κυδώνι και καραμελωμένο αμύγδαλο. To αγαπημένο μου…
krema-web

Παρφέ σοκολάτα
Το όνειρο των chocoholic. Πραγματική σοκολάτα, με παραδοσιακό κυδώνι και καραμελωμένα αμύγδαλα, θα σας ταξιδέψουν.
sokolata-web

Παρφέ αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας
Το κλασικό παρφέ κρέμα με ενισχυμένη δόση καραμελωμένων αμυγδάλων, γλυκό κυδώνι αλλά και σιρόπι σοκολάτας. Παγωτό κόλαση…

Παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού
Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ παρφέ φιστίκι. Έντονη γεύση φιστικιού σε συνδυασμό με πραλίνα φουντουκιού. Λατρεμένος συνδυασμός.
fistiki-web

Παρφέ φουντουκιού με πραλίνα φουντουκιού
Για όσους αγαπούν το φουντούκι εδώ θα βρουν το ιδανικό τους. Πλούσια κρέμα φουντουκιού σούπερ ενισχυμένη με την πραλίνα φουντουκιού. Τόσο γεμάτη γεύση δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.


Related Posts

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ & ΔΥΟΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ & ΔΥΟΣΜΟΣ

Είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι των καλοκαιρινών μυρωδικών. Σχεδόν όλα τα καλοκαιρινά πιάτα της ελληνικής -και όχι μόνο- κουζίνας χαρακτηρίζονται από την ευωδιά αυτών των μυρωδικών. Εδώ θα σας δώσω μια-δυο διαφορετικές πρωτότυπες, ασυνήθιστες ιδέες για να τα απολαύσετε στο έπακρο! Βασιλικός • Φτιάχνω μια σαλάτα […]

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

Όλοι το ξέρουμε πως τα καρότα είναι ένα λαχανικό που το τρώνε μικροί και μεγάλοι. Έχουν αυτό το ιδιαίτερο χρώμα, μια γλυκιά γεύση, και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα μαγειρέψετε και να τα προτιμάτε εφόσον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και καροτίνη. Από τον Απρίλιο […]



Subscribe