προορισμός…γεύση!

Μια άλλη δυνατή οικογενειακή επιχείρηση θα δώσει το παρόν στο Βιολογικό Φεστιβάλ στο Γκάζι!
Η οικογένεια Ευθυμίου μετρά πολλά χρόνια στο χώρο αυτό. 85 χρόνια τώρα προσπαθούν για το καλύτερο. Με αγάπη και μεράκι θα μας παρουσιάσουν τα προϊόντα της. Παράγουν βιολογικές βρώσιμες ελιές & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής θρεπτικής αξίας.
Τα κτήματά τους βρίσκονται στην Αιτωλική Γη,  ένα τόπο που παρουσιάζει εξαιρετική μορφολογία εδάφους καθώς και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, δηλ. υψόμετρο 360 μ. από τη θάλασσα, επικλινές πετρώδες έδαφος και άρδευση από κανάλι  που περνά μέσα από τα κτήματά τους με νερό από το Παναιτωλικό όρος.
Το ελαιόλαδό τους – μετά από πολλαπλούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται σε Ανώτατα Ιδρύματα όπως το Φαρμακευτικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και στο Γενικό Χημείο του Κράτους αποδείχθηκε ότι ανήκει στα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητάς τους σε πολυφαινόλες, όπως η ελαιασίνη και ελαιοκανθάλη ,ουσίες που προσδίδουν αντιοξυδωτικές ιδιότητες στον οργανισμό του ανθρώπου. Και οι κόποι όπως ξέρετε δεν πάνε χαμένοι , με αποτέλεσμα αυτών ήταν οι βραβεύσεις τους με χάλκινο, ασημένιο και χρυσό βραβείο,  τόσο για τις ελιές όσο και για το ελαιόλαδο τους.
Η οικογένεια Ευθυμίου μαζί με τους συνεργάτες τις  νιώθουν υπερήφανοι που μπορούν τόσα χρόνια να παράγουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που έχει θέση ανάμεσα στα 10 πιο ωφέλιμα είδη της διατροφικής αλυσίδας. Και συνεχίζουν βέβαια τη προσπάθεια τους να παράγουν και να παρέχουν στο καταναλωτικό τους κοινό προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο http://www.oreon-olives.gr

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *