Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

BARISTA PRO

BARISTA PRO

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία που προμηθεύει επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα εστίασης, , τα οποία ξεχωρίζουν για την ποικιλία και την εγγυημένη ποιότητά τους.
Ίσως να τα ξέρετε ή να τα έχετε γευτεί κάποιο στιγμή αφού περιλαμβάνει καλοκαιρινά και χειμερινά ροφήματα, που δημιουργούν μοναδικές γευστικές συνταγές, καθώς και οικολογικά επαγγελματικά καθαριστικά για baristas και επαγγελματικό εξοπλισμό POS Barista Pro και Giagia… mas.
Τα προϊόντα Gia..giamas είναι ελληνικοί χυμοί φρούτων και αναψυκτικά, τα οποία είναι χειροποίητα, και παρασκευάζονται από 100% ελληνικά και φρέσκα φρούτα. Παρασκευάζονται με την μυστική συνταγή της γιαγιάς Μαρίκας και είναι ελληνικοί χυμοί από πραγματικά φρούτα, χωρίς γλουτένη, τεχνικά συντηρητικά, γλυκαντικά και χρωστικές ουσίες.
Οι ελληνικοί χυμοί φρούτων Gia..giamas έρχονται στις υπέροχες γεύσεις λεμόνι, ροδάκινο, μανταρίνι και ρόδι με πράσινο μήλο και φράουλα με λεμόνι. Οι ελληνικοί χυμοί φρούτων και τα αναψυκτικά Gia..giamas είναι ιδανικά για όλους τους λάτρεις του ευ ζην και του υγιεινού τρόπου ζωής, με άρωμα οικογένειας και παράδοσης.
Τα διεθνώς βραβευμένα παραδοσιακά αναψυκτικά Gia…giamas, έχουν γίνει ανάρπαστα σε όλο τον κόσμο, ενώ το νέο πρότζεκτ «Χυμός Ημέρας» ήρθε για να φέρει την επανάσταση στο Healthy Leaving, όπου η Barista Pro εστιάζει με γνώμονα την υγεία, την υγιεινή διατροφή, θωρακίζοντας  τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, και βγάζοντας 100% εκτός τα οποιαδήποτε χημικά και συντηρητικά.
Έτσι λοιπόν , τα 3 αδέρφια που είναι οι πυλώνες της εταιρείας έθεσαν τις ισχυρές βάσεις στηρίζοντας αποκλειστικά και μόνο Έλληνες παραγωγούς.
Ανακαλύψτε τα όλα στο www.baristapro.com.gr και www.giagiamas.gr