προορισμός…γεύση!

H Elmak Beverage είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή & εμπορία ροφημάτων σοκολάτας ζεστών και κρύων, milkshakes και γρανίτες. Διαθέτει πρότυπη μονάδα παραγωγής πιστοποιημένη από το TUV AUSTRIA και ISO 22000.
Τα προϊόντα  διαθέτουν πιστοποίηση GLOUTEIN FREE, είναι GMO FREE και κατάλληλα για διατροφή Vegetarian. To βασικό brand της εταιρείας είναι το Novello Chocolate Drink που έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά με τις αρωματικές σοκολάτες ροφήματα που διακρίνονται για την πηχτή,  αρωματική υφή και gourmet γεύση τους.
Το κακάο, το βασικό συστατικό τους, προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους στο εξωτερικό, ενώ οι πρώτες ύλες διακρίνονται για την σταθερή και ανώτερη ποιότητά τους που προέρχονται κυρίως από φυσικά υλικά.
Οι σοκολάτες Novello έχουν διακριθεί με βραβεία Ανώτερης Γεύσης & Ποιότητας από τα OLYMP AWARDS 2017 &2018.  Διατίθενται για χονδρική πώληση σε καταστήματα καφεστίασης, boutique café, ξενοδοχεία και σε αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε λιανική πώληση μέσα από το e.shop της εταιρείας: https://novello.gr/.
Παράλληλα οι σοκολάτες Novello Chocolate Drink  εξάγονται σε πολλές χώρες του εξωτερικού, όπως στην Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Αγγλία, Τουρκία, Κόσοβο, Αλβανία και Ρουμανία.
Εκτός από τις κλασικές & αρωματικές σοκολάτες ρόφημα Novello, η εταιρεία προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά και δημιούργησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, δύο νέα ροφήματα με πραγματική σοκολάτα που λιώνει στο ποτήρι: Τhe Real Belgian & The Real Colombian Chocolate Drink, με εκλεπτυσμένη βελγική σοκολάτα και φυσική, ακατέργαστη 100% Κολομβιανή σοκολάτα. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό concept χωρίς άμυλο, χωρίς πρόσθετα Ε, χωρίς αρώματα και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, από τις πιο σπάνιες ποικιλίες κακάο στο κόσμο, “criolio” και “trinitario” oι οποίες καλλιεργούνται στην Κεντρική Αμερική και  Κολομβία.

Elmak Beverage
Novello Chocolate Drink
Πανός 24
Βάρη Αττικής
Τηλ: 210 8950340
Κινητό: 6932100005/6946527188
Email: [email protected]/ [email protected]
[email protected]
Site – e.shop: https://novello.gr/
Facebook: Νovello Chocolate
Instagram: novellochocolatedrink

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *