destination taste!

Μύρισε κουνουπίδι;

Μύρισε κουνουπίδι;

Για να μη μυρίσει το σπίτι όταν βράζετε μπρόκολο ή κουνουπίδι, φροντίστε να προσθέσετε κατά τον βρασμό, κομμάτια από σέλινο (φύλλα ή κοτσάνια).

 


Related Posts

ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

Αν αντιπαθείς τα κόκαλα, τα μεγάλα ψάρια σε φέτες (πέρκα, μπακαλιάρος, γαλέος, σφυρίδα, συναγρίδα, σολομός, φαγκρί, ξιφίας κ.λπ.) είναι ένα καλό ξεκίνημα. Το καλό είναι ότι πωλούνται φρέσκα (είναι λίγο πιο «τσιμπημένα» στην τιμή) αλλά και κατεψυγμένα (σαφώς πιο οικονομικά), σε ψαράδικα, μαγαζιά με κατεψυγμένα […]

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

Εύκολο και γρήγορο φαγάκι που τα παιδιά θα δουν με «άλλο μάτι» τα λαχανικά που δεν συμπαθούν. Μπορείτε να κάνετε την ίδια συνταγή και με κουνουπίδι.



Subscribe