Λαχταριστά, ζουμερά κεφτεδάκια που στη Σουηδία πλασσάρονται σαν street food. Μπορείτε να τα σερβίρετε με βραστά λαχανικά (κολοκυθάκια, καρότα, μπρόκολο) με μικρές, βραστές πατατούλες και για τους πιο τολμηρούς, με συνοδεία μιας κόκκινης μαρμελάδας.
Το μαγείρεμα στο Wok συγχέεται πολύ συχνά με την ασιατική κουζίνα και πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί να το χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή μας μαγειρική. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτός ο τρόπος μαγειρέματος, σας επιτρέπει να σοτάρετε ή να τηγανίζετε γρήγορα σε υψηλές θερμοκρασίες ενώ δεν […]
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...