Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ένα σεμινάριο με συνταγές βασισμένες στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Ένα σεμινάριο με συνταγές βασισμένες στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Μοναδικό σεμινάριο, αυτό που απολαύσαμε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Θέμα: Το πρωτόλαδο. Κανείς δεν μπορούσε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες από αυτές που μας χάρισε ο Παντελής Ηλιακάκης, υπεύθυνος γευσιγνωσίας στο Olive bar Gaea, του Yolenis. Mας έδειξε τον σωστό τρόπο που πρέπει να γνωρίζουμε για να το δοκιμάσουμε αλλά και όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχουμε. Παράλληλα, φτιάξαμε ένα «πολύπλευρο» λαδόψωμο, δίνοντας διαφορετική γεύση σε κάθε κομμάτι του. Αυτό, μας έδωσε την δυνατότητα, να καταλάβουμε πόσο «δένουν» τα διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά με το φρέσκο ελαιόλαδο. Μια λαδένια, με ντομάτες, κρεμμύδια και καπνιστό σκουμπρί έγινε στη στιγμή και «εξαφανίστηκε» αμέσως αλλά και μοσχομυριστά λαδοκούλουρα με σταφίδες και κουφέτα έκλεισαν γλυκά τη βραδιά μας.

181947 182816 183107 185359 191645 193110 193345 194018 194027 200002


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe