Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

TIMALFES… ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!

TIMALFES… ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!

Δεν θα μπορούσε να λείψει από το βιολογικό φεστιβάλ η Timalfes, μία νέα, φρέσκια, σειρά περιποίησης προσώπου, βασισμένη στο μελισσοκέρι και που παράγεται στην Ελλάδα.
Χωρίς Paraben, χωρίς επικίνδυνα χημικά, χωρίς δοκιμές σε ζώα, με ήπια συντηρητικά, σε airless συσκευασία που προστατεύει και διασφαλίζει την φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων.
Εδώ σας έχω γυναικεία και οικογενειακή υπόθεση! Σας το έχω ξαναπεί… μια γυναίκα όλα τα μπορεί, και το απέδειξε πολύ καλά η Λιάνα Τσορμπατζίδου. Η Λιάνα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2013. Κάπου μεταξύ του πρώτου σοκ, των πρώτων εξετάσεων και των επισκέψεων στα νοσοκομεία, ο γιατρός της είπε: «Από εδώ και πέρα, προσέχεις τι χρησιμοποιείς, ακόμη και τα καλλυντικά σου».
Επιστρέφοντας σπίτι, έλεγξε τα συστατικά όλων των προϊόντων προσωπικής φροντίδας που χρησιμοποιούσε και εμπιστευόταν για τόσα χρόνια. Παρατήρησε άγνωστες λέξεις όπως parabens, Silicone, Propylenoglycol, NM Butylene glycol, Ethanolamine Phthalates κλπ. Κάνοντας μια μικρή έρευνα κατάλαβε πως όλα αυτά ήταν απαγορευμένες λέξεις για το δέρμα μας και τη καλή υγεία μας! Πολύ σύντομα, η Λιάνα πήρε πτυχίο κοσμετολογίας και δημιούργησε μία μικρή σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου με φυσικά και αγνά συστατικά. Το 2017, η Λιάνα αποφάσισε να κυκλοφορήσει την προσωπική της αντιγηραντική σειρά περιποίησης προσώπου που αποτελείται από 6 βασικά προϊόντα, όλα βασισμένα στις δικές της δοκιμασμένες συνταγές, αυτή τη φορά σε πιστοποιημένο εργαστήριο έχοντας επίσης πιστοποίηση από την Ε.Ε.
Όσον αφορά το όνομα, TIMALFES (Τιμαλφές σημαίνει…  πολύτιμο, βαρύτιμο). «Timalfes, βαρύτιμο όπως η υγεία μας» όπως λέει.
Μη τα χάσετε! δώστε το καλύτερο στο δέρμα σας, βρείτε όλες τις κρέμες και γαλάκτωμα προσώπου στο http://www.timalfes.com