προορισμός…γεύση!

Η εταιρία Sanitas, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια ερευνούν και καινοτομούν για το σπίτι της Ελληνίδας νοικοκυράς. Τα προϊόντα της Sanitas πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικιακής φροντίδας και έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες της κουζίνας και όχι μόνο. Απόδειξη; Κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον ένα από τα προϊόντα SANITAS σε κάποιο συρτάρι του.

Οι Έλληνες έχουμε ταυτίσει το όνομα SANITAS με το αλουμινόχαρτο, ένα προϊόν που μπήκε για πρώτη φορά στα ελληνικά νοικοκυριά το 1966. Το αλουμινόχαρτο που θεωρούμε σήμερα δεδομένο, την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση στα προϊόντα οικιακής φροντίδας γιατί έλυσε τα χέρια της νοικοκυράς!

Στην πορεία αναπτύξαν μια ευρεία γκάμα προϊόντων, υψηλών προδιαγραφών αντοχής και υγιεινής κι έτσι κέρδισαν επάξια τον τίτλο του «ειδικού σε ό,τι αγγίζει τα τρόφιμα», με το γνωστό σε όλους motto μας: «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».

Η εταιρία έχοντας υιοθετήσει από νωρίς προηγμένους τρόπους οργάνωσης και παραγωγής, αποκτά πιστοποίηση ISO 9000 το 1995.
Με ιδιαίτερη έμφαση στον εκσυγχρονισμό και την αυτοματοποίηση του μηχανολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούν στην παραγωγική διαδικασία, ώστε να παρεμβάλλεται ελάχιστα ή καθόλου ανθρώπινο χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και μεγάλη προσοχή στις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων έχουν καταφέρει να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα επιμόλυνσης των προϊόντων από μικροβιολογικούς, φυσικούς και χημικούς παράγοντες.

Αλουμινόχαρτο

To πρώτο προϊόν, αλλά και το πρώτο αλουμινόχαρτο που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, είναι το κλασικό αλουμινόχαρτο SANITAS που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε για περισσότερο από 40 χρόνια. Είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται!

Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος

Το Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά σας, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι κατάλληλο για χρήση στο ψυγείο, την κατάψυξη και το φούρνο μικροκυμάτων.

Διαφανής Μεμβράνη

Η μεμβράνη Sanitas είναι υψηλής ελαστικότητας και αντοχής, ιδανική για συντήρηση των τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο! Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα για να τυλίξετε το σκεύος ή φαγητό που επιθυμείτε.

SANITAS 2σε1 Αλουμινόχαρτο & Αντικ/κό Χαρτί 

Το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αλουμινόχαρτο SANITAS (8 μέτρα), χάρη στην αντικολλητική επίστρωση στο εσωτερικό του δεν κολλάει πάνω στα τρόφιμα κατά το ψήσιμο ή την κατάψυξη, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη αντοχή λόγω της διπλής του επίστρωσης.

Σακουλάκια Τροφίμων

Οι σακούλες τροφίμων SANITAS είναι υψηλής αντοχής και ιδανικές για τη συντήρηση των τροφίμων, σε θερμοκρασίες έως -250°C. Κατάλληλες επίσης για τη μεταφορά τροφίμων. Προστατεύουν τα τρόφιμα από τις μυρωδιές, διατηρώντας τη φρεσκάδα τους.

Αντιβακτηριδιακό Πανί Γενικής Χρήσης Silver Block Sanitas

To αντιβακτηριδιακό πανί γενικής χρήσης Sanitas Silver Block, χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του με ιόντα αργύρου, προστατεύει από την ανάπτυξη βακτηριδίων στο πανί εξασφαλίζοντας καθαριότητα και υγιεινή! Επιπλέον, απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού και σκόνης ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στεγνό για ξεσκόνισμα ή γυάλισμα. Ταυτόχρονα, με την τεχνολογία Silver block, ελαχιστοποιούνται οι οσμές που οφείλονται στα βακτήρια.

Αντιβακτηριδιακό Σφουγγάρι Κουζίνας Silver Block Sanitas

To αντιβακτηριδιακό σφουγγάρι κουζίνας Sanitas Silver Block, χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, προστατεύει από την ανάπτυξη βακτηριδίων σε ολόκληρο το σφουγγάρι, εξασφαλίζοντας καθαριότητα και υγιεινή! Ταυτόχρονα, με την τεχνολογία Silver block, ελαχιστοποιούνται οι οσμές που οφείλονται στα βακτήρια. Η σκληρή πλευρά του σφουγγαριού απομακρύνει και τις πιο επίμονες βρωμιές όπως λίπη και λεκέδες, ενώ ο υδρόφιλος σπόγγος δημιουργεί περισσότερο αφρό.

Σακούλες Τροφίμων Slide & Lock Sanitas

Οι σακούλες τροφίμων Sanitas με πρακτικό κλείσιμο ασφαλείας Slide & Lock διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χάρη στον αεροστεγή μηχανισμό που διαθέτουν! Είναι υψηλής αντοχής και δεν σκίζονται εύκολα ώστε να μεταφέρετε εύκολα και με ασφάλεια τα τρόφιμα που επιθυμείτε ή και οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα θέλετε να προφυλάξετε από εξωγενής παράγοντες (π.χ. καλλυντικά ή είδη προσωπικής φροντίδας).

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *