Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

SALT ODYSSEY… ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ!

SALT ODYSSEY… ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Το αλάτι όλοι το ξέρουμε και όλοι έχουμε μια διαφορετική άποψη γι’ αυτό! Το χρησιμοποιούμε για να νοστιμέψει το φαγητό ή να δώσει ένταση στα υλικά μας και τις γεύσεις τους! Η αλήθεια είναι πως το αλάτι είναι παρεξηγημένο αλλά βασικό προϊόν στη μαγειρική.
Ελάτε μαζί μου σε ένα ονειρεμένο ταξίδι μέσα στα εξωτικά νερά της οδύσσειας να γνωρίσουμε μια παρέα αδελφικών φίλων που δημιούργησαν το Salt Odyssey!
Ένα διαφορετικό αλάτι από τον Μάριο και τον Χάρη που πάντα είχαν στο μυαλό τους την υγιεινή διατροφή. Είναι λοιπόν οικογενειακή υπόθεση και διατηρούν κατάστημα και εργαστήριο υγιεινής διατροφής στη Θεσσαλονίκη από το 1982!
Οι ατελείωτες ώρες δουλειάς και η αγάπη τους για το βιολογικό και καλό αλάτι αναγνωριστήκαν αφού πήραν το καλύτερο βραβείο γεύσεων 2018 στις Βρυξέλες. Προϊόντα φυσικά και νόστιμα! Όπως και η σειρά αλατιών “Salt Odyssey”, φυσική πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων και μια παλέτα χρωμάτων και αρωμάτων, συνεισφορά στην  υψηλή γαστρονομία! Αυτό που αγαπούν περισσότερο με τα αλάτια είναι η καθημερινή επαφή με γεύσεις, χρώματα και αρώματα που δημιουργούν προϊόντα που ξεχωρίζουν!
Η κυριότερη πρώτη ύλη και η αρχή όλων για τη “Salt Odyssey”, είναι το καλύτερο Ελληνικό αλάτι, το αλάτι Μεσολογγίου, από περιοχή που προστατεύεται από την περιβαλλοντική συνθήκη Ramsar.  Οι υπόλοιπες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν επιλέγονται για τα άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους (γεύση, άρωμα, χρώμα), τη βιολογική προέλευσή τους (βότανα, σουσάμι) ή τη φυσική διαδικασία παραγωγής (καπνιστή πάπρικα).
Χρώματα, γεύσεις που δεν θα είχατε σκεφτεί (όπως με πικάντικα μπαχαρικά ή ακόμα και καπνιστό αλάτι…) θα βρείτε πολλά στο κατάστημα! Το αλάτι πια δεν είναι το αλάτι που ξέραμε.
Γνωρίστε τους καλύτερα στο https://www.saltodyssey.com