προορισμός…γεύση!

Η τελευταία μου ανακάλυψη στο χώρο του ελαφρού ποτού λέγεται Peleano Sparkling Tale. H εταιρεία Peleano είναι μια καινοτόμος επιχείρηση στο χώρο του wine beverage. Για την δημιουργία των ποτών Peleano συνετέλεσαν τρεις δυναμικοί παράγοντες-τάσεις της παγκόσμιας αγοράς οίνων και ποτών.

  1. Πρώτος παράγοντας, η παγκόσμια τάση της αγοράς αλκοόλ για τα μειωμένα σε αλκοολικούς βαθμούς οινοπνευματώδη ποτά.
  2. Δεύτερος δυναμικός παράγοντας η διεθνή προτίμηση για τα sparkling οινοπνευματώδη ποτά.
  3. Τρίτος και ιδιαίτερα σπουδαίος παράγοντας για το brand, ο τελικός καταναλωτής στον οποίο απευθύνονται με συνέπεια και ευθύνη.

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οφείλουν το Research and Development των ποτών, τα οποία δημιουργήθηκαν με υψηλή τεχνογνωσία, stage of the art labs και ελληνικό ταλέντο και μεράκι για να τα απολαμβάνει όλη η ελληνική και διεθνής αγορά.
Η κομψότητα του Πελοποννησιακού οίνου, συγχρονίζεται με λυρικές φυσαλίδες για να δημιουργήσει μια δροσιστική και γευστική απόλαυση που περιμένει ευχάριστα να την ανακαλύψουμε.

Το Peleano Sparkling Tale, παρασκευάζεται από ξηρό μοσχάτο Πελοποννήσου με φυσικά αρώματα λουλουδιών και lime. Bubbly και ελαφρύ, στους 5.5% abv, μπορεί να μας συνοδέψει τις περισσότερες στιγμές της ημέρας. Δοκιμάστε το παγωμένο, συνοδεία finger food και appetizers.

Το Peleano Sparkling Tale Rose, παρασκευάζεται από ροζέ μοσχοφίλερο Μαντινείας, με φυσικά αρώματα τριαντάφυλλου και λευκών λουλουδιών. Bubbly και ελαφρύ, στους 6% abv σερβίρεται παγωμένο και συνοδεύει τέλεια τα γλυκά.

Το Peleano είναι ένα ελαφρύ ποτό που συνοδεύει όλες τις στιγμές μας… Ένα ποτό, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης χωρίς πολλούς αλκοολικούς βαθμούς.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *