Ο παγκόσμιος θεσμός Gault&Millau στηρίζει τις προσπάθειες ανάδειξης της εγχώριας γαστρονομίας γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης για το «φαγητό του δρόμου», στις 10-12, 17-19, 24-26 Μάϊου, στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ, στο Γκάζι.
Tο 4o Athens Street Food Festival θα μας χαρίσει τρία τριήμερα γεμάτα από πολυσυλλεκτικές γεύσεις που ξεκινούν από την Ελλάδα και ταξιδεύουν στην εξωτική Χαβάη, στο Μεξικό, στην Κίνα, στην Ινδία αλλά και σε πολλούς ακόμη γευστικούς προορισμούς που μπορείς να επισκεφθείς μέσα από μια μπουκιά.
Ο Gault&Millau υποστηρικτής της “POP” κουλτούρας, ήταν ο πρώτος παγκοσμίως που ξεκίνησε τη διαδικασία αξιολόγησης κατηγορίας POP – η οποία περιλαμβάνει όλες τις εκφάνσεις του «φαγητού του δρόμου» και του «γρήγορου φαγητού» που είναι προσιτό στους νέους και στο ευρύ κοινό.
Καντίνες που έκρυβαν τα πιο γευστικά μυστικά στους δρόμους του Παρισιού, ταχυφαγεία που έδωσαν νέα πνοή στις γειτονιές του Βερολίνου αλλά και μικρά στέκια με έθνικ κουζίνες που ταξίδευσαν για να φέρουν την κουλτούρα τους στην καρδιά του Βελγίου είναι μερικές από τις ανακαλύψεις του Gault&Millau.
Στην Ελλάδα, οι αξιολογήσεις για τους χώρους εστίασης κατηγορίας «POP» βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο οδηγός δεν θα αργήσει να αποκαλύψει τις προτάσεις του, τι ανακάλυψε και τι αγάπησε στους δρόμους της Αθήνας!
Wow, this amazing!