προορισμός…γεύση!

Η Margherita pizza artigianale ξεκίνησε στην Ν. Ερυθραία, παντρεύοντας την Ναπολιτάνικη με την Ελληνική γαστρονομία, και συνδυάζοντας σπάνιες πρώτες ύλες των δύο γαστρονομικών πολιτισμών, με μοναδικό στόχο την απόλαυση.

Όλες οι πίτσες Margherita είναι χειροποίητες, φτιάχνονται με γνήσιο Ιταλικό αλεύρι, συνδυάζοντας υλικά μόνο μικρών artisanal παραγωγών και ψήνονται αποκλειστικά σε ιταλικό ξυλόφουρνο. Καλαθάκι από τη Λήμνο, καπνιστή πανσέτα από τη Δράμα, άγρια μανιτάρια από τα Γρεβενά, παστράμι, φρέσκια τρούφα, βιολογικά αυγά παντρεύονται με ντοματάκι από τη Νάπολη, τη καλύτερη mozzarella bufala.

Όλα τα παραπάνω σε ζύμη από το περίφημο αλεύρι 5stagioni (σε αποκλειστική συνεργασία με τη Margherita ,που επιλέγουν και τα καλυτέρα γαστρονομικά εστιατόρια στο κόσμο) που ωριμάζει 24 ώρες και ψήνεται στους τετρακόσιους βαθμούς στο χειροποίητο  αληθινό ξυλόφουρνο (και όχι γκαζιού) Pavesi, με ξύλα ελιάς και οξιάς, που κατασκευάζεται στη Modena ειδικά για τη Margherita.

Το νέο μενού της Margherita σε Αθήνα, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη υπόσχεται πολλές εκπλήξεις αφού θα μπορεί κάποιος πλέον να δοκιμάσει pizza με προσιούτο από το San Daniele της Πάρμας, , αυγό με φρέσκια ελληνική μαύρη τρούφα, pizza tuna, μορταδέλλα Αλεξανδρείας με φυστίκι Αιγίνης κτλ
Η Margherita συνεχίζει με μια υπόσχεση: “Την απολαυστικότερη πίτσα στην Ελλάδα”

Margherita Pizza Artigianale Λεωφόρος Κηφισίας 363, Κηφισιά Τ: 211 408 1132 Αθήνα Margherita Pizza Artigianale Προξένου Κορομηλά 11 Τ: 231 022 9559 Θεσσαλονίκη
Margherita Pizza Artigianale  Κέρκυρα Αγίων Πάντων 19 Τ.2661031150
http://www.pizzamargherita.gr/ margheritapizzartigianale Fb / Insta

1 Comment

  1. Mouth-watering

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *