προορισμός…γεύση!

Με τη δύναμη της φύσης, αυτό είναι το μότο της εταιρίας αυτής ! Ο IRIS ξεκίνησε ως Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων και η λειτουργία του εγκρίθηκε με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ/1013/Β/27/07/2006, όπως ορίζει η κείμενη Εθνική Νομοθεσία για τα Βιολογικά Προϊόντα.
Είναι ο πρώτος και μόνος Ευρωπαϊκός φορέας Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων με έδρα στην Κρήτη. Ο στόχος τους ήταν και είναι να βρισκόνται στην επαρχία, στην καρδιά των αγροτικών εξελίξεων και να μπορούν να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στους παραγωγούς.
Ο εμπνευστής και ιδρυτής του IRIS, του αείμνηστου Γεωργίου Χατζηδάκη γεωπόνος και βιοκαλλιεργητής, ήταν η δημιουργία ενός έγκριτου Φορέα Πιστοποίησης που στόχο του θα είχε τη διάθεση στον καταναλωτή ασφαλών Βιολογικών Προϊόντων και σαν επίκεντρό του τον παραγωγό.
Και έτσι έγινε το πρώτο πιστοποιητικό του IRIS εκδόθηκε στις 13/9/2006 και από τότε έχουν εκδοθεί χιλιάδες πιστοποιητικά, ενώ με το σήμα του IRIS έχουν κυκλοφορήσει βιολογικά προϊόντα στα ράφια όλου του κόσμου.
Το 2017 ήταν χρονιά σταθμός στην ιστορία του IRIS, καθώς επέκτεινε τη δραστηριότητά του και στον τομέα της Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών και ήδη διαθέτει ένα σημαντικό πελατολόγιο στο χώρο των Ξενοδοχείων και των Ενοικιαζόμενων Δωματίων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://irisbio.gr

1 Comment

  1. Really good!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *