προορισμός…γεύση!

Από τον κόκκο στο φλιτζάνι και πίσω: το μονοπάτι που ακολουθεί ο illy ήταν πάντα κυκλικό. Ένας ενάρετος κύκλος που δημιουργεί ευτυχία και ευημερία σε κάθε βήμα. Η αξία των μικρών πραγμάτων που μπορούν να γεμίσουν ευτυχία την καθημερινότητα, όπως ένα καλό φλιτζάνι καφέ συνοψίζει την φιλοσοφία του brand. Για την illycaffé το μεγάλο ταξίδι του καφέ, που ξεκινά από τον καλλιεργητή και καταλήγει στο φλιτζάνι, χαρακτηρίζεται από τρία εξίσου συναρπαστικά στοιχεία: την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την τέχνη.

Το μυστικό για τέλειο καφέ είναι το μοναδικό χαρμάνι illy που προέρχεται από εννέα εκλεκτούς τύπους καφέ Αrabica. Ένα  μοναδικό βιώσιμο χαρμάνι με χαρακτηριστική γεύση που μπορείτε να το βρείτε ΑΛΕΣΜΕΝΟ σε 3 διαφορετικούς τύπους: το CLASSICΟ, αν αγαπάτε και αναζητάτε ένα φλιτζάνι με απαλή και βελούδινη γεύση. INTENSΟ, για μια πιο γεμάτη γεύση καφέ στο φλυτζάνι σας και τέλος DECAF αν δεν θέλετε να καταναλώσετε καφεΐνη αλλά αγαπάτε τον ποιοτικό καφέ με γεμάτη γεύση. Με το μοναδικό σύστημα συσκευασίας υπό πίεση μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φρέσκου καφέ στον χώρο σας με έντονα αρώματα που διατηρούνται αναλλοίωτα και ενισχύονται με την πάροδο του χρόνου. Μετά το  άνοιγμα της συσκευασίας τα αρώματα διαχέονται στην ατμόσφαιρα και σας προδιαθέτουν για μια ξεχωριστή εμπειρία καφέ. Η συσκευασία αλεσμένου illy ξεχωρίζει διαχρονικά στο ράφι των μεγαλύτερων καταστημάτων λιανικής πώλησης καθώς διατίθεται σε μεταλλικές και παράλληλα πρακτικές κυλινδρικές συσκευασίες από λευκο σίδηρο.

Για εσάς που θέλετε εύκολα και γρήγορα να απολαύσετε έναν μοναδικό espresso κάθε στιγμή στο σπίτι, μπορείτε να αναζητήσετε το αποκλειστικό σύστημα  IPERESPRESSO με τη μηχανή και τις πρωτοποριακές κάψουλες με 6.7 γρ καφέ ανά κάψουλα και σύστημα εκχύλισης σε δύο φάσεις. Οι κάψουλες διατίθενται σε διάφορους τύπους, Classic blends και single origin blends ή αλλιώς Αrabica Selections. Τα Arabica selection είναι μονής γεωγραφικής προέλευσης για να σας χαρίσουν ένα ρόφημα απαράλλακτα τέλειο, κάθε φορά: με δεμένο σώμα, έντονο άρωμα, βελούδινη κρέμα με διάρκεια, πάντα στη σωστή θερμοκρασία σαν να δημιουργήθηκε από έναν έμπειρο barista. Οι μηχανές IPERESPRESSO με την μοναδική αισθητική αλλά και την τεχνολογία τους καθώς και οι κάψουλες είναι μια αποκλειστικότητα της illycaffé και αποτελούν το μυστικό για μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ στο σπίτι.

Σε αυτό το αέναο μονοπάτι της ζωής για την illycaffé η βιωσιμότητα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Μπορείτε να συμβάλετε και εσείς… και  να δώσετε μια δεύτερη ζωή στις κάψουλες Iperespresso με την ανακύκλωση. Επισκεφτείτε το illy.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία. Ένα φλιτζάνι καφέ illy αποτελεί το τελευταίο βήμα ενός ατέλειωτου ταξιδιού για να σας προσφέρει τον καλύτερο καφέ του κόσμου για απόλαυση στο σπίτι.

Είναι πολλοί οι λόγοι για να επιλέξετε συνειδητά έναν καφέ illy.
Ο μοναδικός  ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ καφές illy και το απόλυτο σύστημα IPERESPRESSO μπορεί να καλύψει  την ανάγκη σας για καφέ στο σπίτι ανάλογα με την προτίμησή σας.
Γιατί οι όμορφες ημέρες ξεκινούν με τις αγαπημένες μας συνήθειες, όπως έναν ιδιαίτερο καφέ με χαρακτηριστική γεύση !

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *