O παραγωγός και οραματιστής της ΓΕΥΣΗ ΒΟΥΝΟΥ, Βασίλης Καραπάς, γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1994 και σπούδασε στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων στο Αλεξάνδρειο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Ασχολείται από μικρός με την γεωργία καθώς προέρχεται από αγροτική οικογένεια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή, την συσκευασία και την προώθηση αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και την συσκευασία τους με καινοτόμες τεχνικές.
Η Γεύση Βουνού είναι μια γεωργική επιχείρηση που παράγουν, συσκευάζουν και προωθούν εξαιρετικά προϊόντα. Τα χωράφια βρίσκονται στον Βατόλακκο Γρεβενών και σε υψόμετρο 600 μέτρων. Η ιδέα ξεκίνησε να γίνετε πράξη όταν η γιαγιά Μαγδαληνή αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας για να γίνουν τα προϊόντα ασυναγώνιστα, το μυστικό αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από την αγάπη και τον σεβασμό στην φύση και στα δώρα που μας προσφέρει.
Κάθε ανθός, κάθε κλαδάκι, κάθε ρίζα είναι ένα δώρο της φύσης που μας χαρίζετε απλόχερα. Έτσι τα προϊόντα στις Γεύσεις Βουνού είναι αγνά χωρίς φάρμακα, χημικές ουσίες και αρώματα, τα στεγνώνουν με φυσικό τρόπο στην σκιά διατηρώντας όλα τα αρώματα τους και την υψηλή ποιότητά τους. Προσπαθούν να διατηρήσουν την αρχική τους μορφή, όπως τα προσφέρει η μητέρα φύση, με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία πριν την συσκευασία τους.
Έτσι, σήμερα καλλιεργούν βιολογική ρίγανη, βιολογικό τσάι του βουνού, βιολογικό φασκόμηλο και άλλα αρωματικά επίσης βιολογικής καλλιέργειας και άριστης ποιότητας εστιάζοντας πάντα στην αγνότητα και στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων.
Ο σκοπός της Γεύση Βουνού είναι να παντρέψει τις Ελληνικές γεύσεις με νέα μοντέλα τυποποίησης και ποιοτικού ελέγχου. Έτσι, αφού εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων, το δεύτερο βήμα είναι να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, κάνοντας γνωστή την μοναδικότητα που κρύβει μέσα της αυτή η μικρή χώρα που ακούει στο όνομα Ελλάδα.