Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

H νέα συλλογή «Summer Me!» 2018

H νέα συλλογή «Summer Me!» 2018

Η νέα συλλογή των «Summer Me!» premium beach towels για το καλοκαίρι 2018 είναι εμπνευσμένη από τις τάσεις της μόδας και το ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι.
Εντυπωσιακά σχέδια με ερεθιστικά animal prints και τροπικά φυτά μας ταξιδεύουν σε τόπους εξωτικούς, ethnic boho prints, all time classic ρίγες που μας πάνε στις κοσμικές παραλίες της γαλλικής και της ιταλικής Ριβιέρας αλλά και κομψά λαχούρια, φέρνουν τη μόδα και το στυλ στην παραλία.

Clutches | Red Ibiscus – Veracruz – Africana

Με σύνθημά τους «Love me, Tease me, Summer me» μας περιμένουν έξω απ το νερό για να μας αγκαλιάσουν με την σούπερ απαλότητά τους.

Beach Bag & Clutch Cyclades

Η τροπική «Amazon», οι αγαπημένες των ethnic και boho look lovers «Aztec»,«Africana» και «Veracruz», το εντυπωσιακό σαν ακουαρέλα «Coral» και το δυναμικό όλο Ελλάδα και Μεσόγειο «Fragosyko», τα τροπικά φλοράλ της «Red Ibiscus» και «Amazon», τα σέξυ animal print «Obsession» και «Leopard Chic», και ο conceptual ελληνισμός των «Eye Drops» και «Cyclades» καρυκεύουν με στυλ το beach look του φετινού καλοκαιριού.

Ianos Aztec & Beach Bag Aztec
Golden Rule Leopard Chic Black – Golden Rule Amazon Magenta – Golden Rule Red Ibiscus

Φέτος μάλιστα τα print των υφασμάτων εκτός από τις πετσέτες περνάνε  και στις – style meets function – beach bags που το «Summer Me!» λανσάρει για το 2018, καθώς και στα clutches για τη μεταφορά των απαραίτητων  της παραλίας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή γκάμα εκλεκτικών και cool συνδυασμών.

Clutches | Palms – Obsession – Amazon
Beach Bag & Clutch Leopard

Μια κολεξιόν pestemal beach towels είναι η νέα πρόταση του «Summer Me!» για όσους προτιμούν την ελαφράδα.

Golden Rule Obsession
Golden Rule Vera Cruz

Τα εντυπωσιακά τους σχέδια είναι εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό, με την “Pyrgi graffiti” να εμπνέεται από τα «ζωγραφισμένα» σπίτια του διάσημου χωριού της Χίου, και το «Meander» από τον μαίανδρο, σύμβολο ενότητας, παντοτινής φιλίας και αγάπης στον αρχαίο κόσμο.

www.summer-me.com
[email protected]

Golden Rule Palms


Subscribe