Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

G.E.T. Ένα Ελαιόλαδο Αυθεντικό, Μονοποικιλιακό, Λακωνικό Συναρπαστικό!

G.E.T. Ένα Ελαιόλαδο Αυθεντικό, Μονοποικιλιακό, Λακωνικό Συναρπαστικό!

Bottle-webΈνα νέο Ελαιόλαδο με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παρουσιάζεται στην Ελληνική αγορά,  διεκδικώντας τη θέση του στη καρδιά τόσο των Ελλήνων όσο και των καταναλωτών της παγκόσμιας αγοράς.

Το όνομα
Ονομάζεται G.E.T / Greek Exquisite Tastes και συσκευάζεται σε μία μοναδική, μίνιμαλ συσκευασία που καθηλώνει με τη πρώτη ματιά.

Η ιστορία
Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός  παραγωγού με μοναδική κουλτούρα στη παραγωγή αυθεντικού ελαιολάδου και μίας  οικογένειας με μακρόχρονη παράδοση και σχέση με το ελαιόλαδο, μιας και όλο τον προηγούμενο αιώνα μέχρι σήμερα διατηρεί ελαιόδεντρα σε σημαντικές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας.

Terroir
Παράγεται στην Λακωνία της Πελοποννήσου, στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς. Το υψόμετρο, η άφθονη ηλιοφάνεια, ο ιδιαίτερος προσανατολισμός των ελαιώνων σε συνδυασμό με τις μέτριες βροχοπτώσεις και τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν όλο το χρόνο στην περιοχή δημιουργούν ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα που δύσκολα αναπαράγεται σε άλλη γωνιά της γης.

Η Ποικιλία
Προέρχεται αποκλειστικά από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας. Η συγκεκριμένη ποικιλία ευδοκιμεί στη λακωνική γη από την εποχή της αρχαιότητας. Με την ιδιαίτερη φροντίδα του παραγωγού, τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, δίνουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ασύγκριτης ποιότητας τόσο χημικά όσο και οργανοληπτικά.

Ένα συναρπαστικό ελαιόλαδο
Ξεχωρίζει στο τραπέζι, σε ταξιδεύει με τη μοναδική φρουτώδη-spicy γεύση του και το βαθύ πράσινο χρώμα  του γνήσιου Ελληνικού ελαιολάδου και υπόσχεται μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.

http://greekexquisitetastes.com
E-mail: [email protected]

get-2


Related Posts

TARTE AUX CAROTTES ET À LA FÉTA

TARTE AUX CAROTTES ET À LA FÉTA

Chez moi, dans la région de Fthiotida, nous faisons toute l’année cette tarte, une tarte sans pâte feuilletée qui est également faîte dans d’autres parties de la Grèce, comme une tarte au fromage d’Épire.

BEIGNETS DE COURGETTE AROMATISÉS

BEIGNETS DE COURGETTE AROMATISÉS

Je n’aime pas mettre beaucoup de farine dans le mélange de beignet de courgette parce qu’ils deviennent beaucoup trop moelleux comme de la «mie de pain». Je préfère les manger fin avec tous leurs arômes d’herbes.



Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe