προορισμός…γεύση!

Bottle-webΈνα νέο Ελαιόλαδο με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παρουσιάζεται στην Ελληνική αγορά,  διεκδικώντας τη θέση του στη καρδιά τόσο των Ελλήνων όσο και των καταναλωτών της παγκόσμιας αγοράς.

Το όνομα
Ονομάζεται G.E.T / Greek Exquisite Tastes και συσκευάζεται σε μία μοναδική, μίνιμαλ συσκευασία που καθηλώνει με τη πρώτη ματιά.

Η ιστορία
Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός  παραγωγού με μοναδική κουλτούρα στη παραγωγή αυθεντικού ελαιολάδου και μίας  οικογένειας με μακρόχρονη παράδοση και σχέση με το ελαιόλαδο, μιας και όλο τον προηγούμενο αιώνα μέχρι σήμερα διατηρεί ελαιόδεντρα σε σημαντικές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας.

Terroir
Παράγεται στην Λακωνία της Πελοποννήσου, στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς. Το υψόμετρο, η άφθονη ηλιοφάνεια, ο ιδιαίτερος προσανατολισμός των ελαιώνων σε συνδυασμό με τις μέτριες βροχοπτώσεις και τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν όλο το χρόνο στην περιοχή δημιουργούν ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα που δύσκολα αναπαράγεται σε άλλη γωνιά της γης.

Η Ποικιλία
Προέρχεται αποκλειστικά από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας. Η συγκεκριμένη ποικιλία ευδοκιμεί στη λακωνική γη από την εποχή της αρχαιότητας. Με την ιδιαίτερη φροντίδα του παραγωγού, τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, δίνουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ασύγκριτης ποιότητας τόσο χημικά όσο και οργανοληπτικά.

Ένα συναρπαστικό ελαιόλαδο
Ξεχωρίζει στο τραπέζι, σε ταξιδεύει με τη μοναδική φρουτώδη-spicy γεύση του και το βαθύ πράσινο χρώμα  του γνήσιου Ελληνικού ελαιολάδου και υπόσχεται μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.

http://greekexquisitetastes.com
E-mail: [email protected]

get-2

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *