destination taste!

12 Μαρτίου: Mεταμορφώνουμε τις συνταγές με candia nuts

12 Μαρτίου: Mεταμορφώνουμε τις συνταγές με candia nuts

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα εξαιρετικά προϊόντα της Candia nuts. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1992 στο Ηράκλειο Κρήτης με βασικό αντικείμενο τους ξηρούς καρπούς. Παράλληλα επεκτείνονται στη ζαχαροπλαστική, με αποξηραμένα φρούτα, υγεινά σνακ (παστέλι, μαντολάτο κ.λπ.), παραδοσιακά γλυκά, αλλά και μέλι. Με τόσο super προϊόντα, θα φροντίσω οι συνταγές μου, να τα ανταγωνιστούν σε γεύση. Μια καροτοσαλάτα με ρόκα και 2 παστέλια, μια πανσέτα με τραγανή κρούστα από καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, αλλά και, μίνι μπριός με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς με γεμίσεις-έκπληξη.

 


Related Posts

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Μεγάλο κεφάλαιο της διατροφής μας το σπανάκι και ακόμα μεγαλύτερη η ιστορία του. Πιστεύετε ότι κατάγεται από την Περσία και μέχρι τον 12ο αιώνα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Το σπανάκι το καταναλώνουμε σχεδόν όλο το χρόνο αλλά η σπορά του […]