destination taste!

Ο Alfred Cointreau βρέθηκε στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου του «Night Time Walks»

Ο Alfred Cointreau βρέθηκε στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου του «Night Time Walks»

Ο Alfred Cointreau, Heritage Manager και 6η γενιά της οικογένειας Cointreau, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, για να παρουσιάσει το βιβλίο του, Night Time Walks. Πρόκειται για ένα Travel Book που περιέχει σημεία & προσωπικότητες από 33 πόλεις του κόσμου που τον εντυπωσίασαν.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο Noel, μοιράστηκε με το κοινό την αγάπη του για τη χώρα μας, το ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με την Ελλάδα, και τη μεγάλη συμπάθεια και εκτίμηση στους Έλληνες και τη φιλοξενία τους. Στο βιβλίο άλλωστε, συμπεριλαμβάνει και τη χώρα μας, και συγκεκριμένα τη Νάξο, καθώς με το νησί φέρει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο, αφού ήταν ο προορισμός που επέλεξαν με τη σύζυγο του για το μήνα του μέλιτος.
Με πλούσιες αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια όπου η μυρωδιά του πορτοκαλιού είχε τον κύριο ρόλο και ακόμα πιο πλούσιες αναμνήσεις από μια σειρά ταξιδιών ανά τον κόσμο, ο Alfred Cointreau ήθελε να μοιραστεί το πάθος του, τις εμπειρίες του καθώς και τα πράγματα ή τις προσωπικότητες που του κέντρισαν το ενδιαφέρον, με τον κόσμο, δίνοντας τα δικά τους Tips ανά πόλη. Ο ίδιος άλλωστε παρομοιάζει το βιβλίο με μια δροσερή μαργαρίτα και δηλώνει χαρακτηριστικά: “Η ανάγνωση αυτών των σελίδων είναι σαν να πίνετε μια μαργαρίτα: έκρηξη φρεσκάδας, ζωντάνιας και διαφυγής.”
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε 4 σημαντικές γυναίκες της ζωής του τη γιαγιά του, μητέρα του, τη σύζυγό του και την μόλις 2,5 ετών κόρη του. Το 4 είναι άλλωστε συμβολικός αριθμός για την οικογένεια Cointreau καθώς 4 είναι και τα συστατικά του Cointreau και για αυτό και το μπουκάλι έχει τετράγωνο σχήμα.
Αφήστε λοιπόν τον Alfred Cointreau να γίνει για λίγο ο οδηγός σας και ζήστε μοναδικές εμπειρίες στα καλύτερα hotspots ανά τον κόσμο με ένα coctail με Cointreau στο χέρι.

Σχετικά με τη Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ:
Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, στους Έλληνες καταναλωτές, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση που, ανάλογα με τις προσωπικές τους επιλογές και προτιμήσεις,  ταιριάζει σε όλες τις στιγμές.  Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί  η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα : METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, Label 5,  Mt Gay Rum, Ocho Tequila , Bulldog Gin, Jagermeister, Bruichladdich, The Botanist, Glenmoray, Southern Comfort, Buffalo Trace, Puddy κ.α. Επίσης το τσίπουρο και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο Πλωμαρίου Πιτσιλαδή και το Καζανιστό Ούζο Στουπάκη, λικέρ Homericon,  καθώς και μία σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των Κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς,  Τρουπή, Μπαραφάκα, Γαβαλά, Nτουράκη  κ.α.
http://www.karoulias.gr/el/index.asp


Related Posts

ΟΥΖΑΚΙ Ή ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ

ΟΥΖΑΚΙ Ή ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσετε τα δύο αυτά ποτά, έχοντας καλή παρέα και πολύ διάθεση. Οι δροσερές βραδιές στο μπαλκόνι με φίλους… Οι αγώνες ποδοσφαίρου για τις αντροπαρέες… Οι κοριτσίστικες συζητήσεις για μόδα, είναι το ιδανικό σκηνικό. Με το ουζάκι, συνήθως, […]

ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

Το Ούζο αποτελεί βιομηχανικό μίγμα καθαρής αλκοόλης, νερού και αρωματικών ουσιών με κύριο το γλυκάνισο. Σύμφωνα με το νόμο για να ονομαστεί ένα προϊόν ούζο πρέπει: α) να παράγεται στην Ελλάδα (ονομασία προέλευσης) β) Να έχει αρωματιστεί δια της διαβροχής ή δια τής απόσταξης με […]