προορισμός…γεύση!

Εδώ και χρόνια, θεωρώ υποχρέωση μου να στηρίζω ανθρώπους, προϊόντα, επιχειρήσεις που παλεύουν σε δύσκολες συνθήκες να παράγουν εκπληκτικά προϊόντα βασισμένα σε σωστά υλικά και με το σωστό τρόπο. Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Καστοριά, γνώρισα τον Θωμά και τον Χρήστος Μόσχο, τα δίδυμα αδέλφια που διαθέτουν μια εξαιρετική τυροκομική επιχείρηση με εκπληκτικά προϊόντα.

Τα δύο αγόρια είναι μεγαλωμένα, κυριολεκτικά, μέσα στο γάλα, αφού η ενασχόληση της οικογένειας με την κτηνοτροφία και την τυροκομεία μετράει 140 και πλέον χρόνια, αφού ξεκίνησε από το 1876. Ως πέμπτη γενιά, ο Θωμάς και ο Χρήστος αποτελούν το νέο αίμα που έχει εκσύγχρονιση και απογειώσει την επιχείρηση. Διαθέτουν δική τους δική τους κτηνοτροφική μονάδα με ζώα που εκτρέφονται αποκλειστικά από τη δική τους παραγωγή βιολογικών ζωοτροφών.

Τα προϊόντα τους διατίθονται στα 4 καταστήματα λιανικής που διαθέτουν. Η Φάρμα Μόσχου παράγει αιγοπρόβειο τυρί, κατσικίσιο, μπάτζο, βαρελίσιο αιγοπρόβειο και βαρελίσιο μπάτζο, ανθότυρο, μυζήθρα, παστεριωμένο γάλα ημέρας, ρυζόγαλο, παγωτό frozen yogurt από το δικό της γιαούρτι και πλήθος άλλων προϊόντων. Το ιδιαίτερα δημοφιλές Κανιάκι, είναι ένα καινοτόμο ημίσκληρο κίτρινο τυρί, τετράμηνης ωρίμανσης, από πρόβειο και γίδινο γάλα και είναι από τα αγαπημένα μου.

Αναζητήστε και δοκιμάστε

https://www.facebook.com/profile.php?id=100035350761654

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *