Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου της βιβλίου στα γαλλικά και έχοντας δεχτεί διθυραμβικές κριτικές από συναδέλφους και κοινό, προχωρά στην έκδοση του δεύτερου βιβλίου της, από τον εκδοτικό οίκο Hachette, με τίτλο Crète – La cuisine Authntique που κυκλοφόρησε το 2023. Με το δεύτερο αυτό βιβλίο, συνεχίζει την «εκπαίδευση» των Γάλλων στην ελληνική κουζίνα και ειδικότερα στην περίφημη Κρητική κουζίνα. Ένα μαγειρικό ταξίδι-περιπλάνηση, ξεναγεί τους αναγνώστες στις μοναδικές συνταγές της κρητικής υπαίθρου ενώ παράλληλα τους προσκαλεί να ταξιδέψουν και να ανακαλύψουν και μόνοι τους, απίστευτους θησαυρούς, παραδοσιακά πιάτα και τον μοναδικό κρητικό γαστρονομικό πολιτισμό. Παράλληλα, ωθεί τους επισκέπτες να αναζητήσουν κρητικά τυριά, ελαιόλαδο, αλλαντικά ενώ, μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τους παρουσιάζει τους τους ιδιαίτερους τρόπους μαγειρέματος που εξακολουθούν εδώ και αιώνες να χρησιμοποιούν οι κρητικοί (εφτάζυμο, οφτό, χοχλιούς μπουμπουριστούς).