Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ByRaki flavor… Η τσικουδιά αλλιώς…

ByRaki flavor… Η τσικουδιά αλλιώς…

Στην Ελλάδα το απόσταγμα από τα σταφύλια έχει πολλές ονομασίες. Στην Κρήτη οι επικρατέστερες είναι Τσικουδιά Κρήτης ή Κρητική Ρακή. Με έμπνευση τα παραδοσιακά ηδύποτα και με βάση το Ελληνικό αυτό απόσταγμα δημιουργήθηκε το ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor.
Το ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor είναι τσικουδιά εμπλουτισμένη με γεύσεις από όλη την Ελλάδα.
Η επιχείρηση ByRaki flavor ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015 με όλες τις νόμιμες διαδικασίες από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες. Από το 2008 με έρευνα και μελέτη στο Κρητικό Απόσταγμα, δημιούργησε συνταγές τόσο για την τσικουδιά, όσο και για τα ηδύποτα. Το Μάρτιο του 2015 παρουσιάστηκαν στο καταναλωτικό κοινό τα προϊόντα Τσικουδιά (38% vol alc), Ρακομελο (20% vol alc), καθώς και άλλες 12 γεύσεις σε μορφή ηδύποτων (17% & 16% vol alc). Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν γεύσεις με πρώτες ύλες από την Ελληνική ύπαιθρο, όπως πορτοκάλι, μαστίχα, ρόδι και άλλες.
Οι συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς δεν άργησαν να έρθουν, καθώς η επιχείρηση στάθηκε στο πλάι του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου, του Αερολιμένα Ηρακλείου και της Περιφέρεια Κρήτης στο τομέα του τουρισμού, προσφέροντας τα προϊόντα της στους επισκέπτες της Ελλάδας.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, η επιχείρηση συνεργάζεται με το Φιλανθρωπικό Σωματείο ATAXTOI. Έχοντας ως σκοπό να διαδώσει, να στηρίξει και να ενισχύσει τον εθελοντισμό και παράλληλα να βοηθήσει συμπολίτες που το έχουν ανάγκη.
Τα προϊόντα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor Τσικουδιά – Κρητική ρακή (38% vol alc.) Η απόσταξη από τα σταφύλια δημιούργησαν την τσικουδιά ή Κρητική ρακή. Το ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor την εμφιάλωσε και προσφέρει την επιλογή της παραδοσιακής τσικουδιάς στους λάτρεις του κλασσικού.
ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor XXV (25% vol alc.) Με βάση την τσικουδιά και με έμπνευση τα παραδοσιακά ηδύποτα δημιουργήθηκε το ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor, σε 9 διαφορετικές γεύσεις. Με περιεκτικότητα αλκοόλ 25% μπορεί να το συναντήσει κάποιος σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, στην παραλία και σε κάθε κατάστημα που προσφέρονται και καταναλώνονται αλκοολούχα ποτά. Οι ξεχωριστές γεύσεις και η περιεκτικότητα αλκοόλ δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί επίσης σε κοκτέιλ, στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική.
ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor XVI (16% vol alc.) Το ηδύποτο με γεύση ρόδι έκανε την αρχή του στα χωριά της Ελλάδος. Με σεβασμό στην Ελληνική ύπαιθρο συνδυάστηκε με γεύσεις, όπως, μύρτιλο, μαστίχα, περγαμόντο και άλλες. Το ΜΠΑΪΡΑΚΙ ByRaki flavor XVI με περιεκτικότητα αλκοόλ 16% είναι ένα απολαυστικό απεριτίφ με γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.
www.byraki.gr


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe