προορισμός…γεύση!

Η Rodi Elimnion είναι μια μικρή εταιρία με έδρα στην Λίμνη Ευβοίας, όπου ασχολούνται  με μεράκι, στην καλλιέργεια του ροδιού με στόχο την άριστη ποιότητα. Σε συνεργασία και με άλλους παραγωγούς στην περιοχή παράγουν αυθεντικό χυμό ροδιού με εκπληκτική γεύση. Συνδυάζουν τον χυμό ροδιού με Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι για έξτρα φρεσκάδα ή με Φυσικό Χυμό Κράμπερι για έξτρα ενέργεια και αντιοξειδωτικά.

Ο Χυμός Ροδιού είναι εξαιρετικής ποιότητας, βραβευμένο με Olymp Awards Γεύσης και Great Taste Award απο δικές τους καλλιέργειες στην Λίμνη Ευβοίας και συνεργάτες παραγωγούς στην Βόρεια Εύβοια

Ο χυμός που παράγουν είναι :
• Από επιλεγμένες ποικιλίες Ερμιόνης, Aco και Wonderful.
• Με παραδοσιακή και ελεγχόμενη καλλιέργεια.
• Χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών και γλυκαντικών ουσιών.
• Με χειροποίητη διαδικασία χυμοποίησης και συσκευασίας για αυθεντική ποιότητα και γεύση.
• Η παραγωγή τηρεί τις διαδικασίες HACCP και είναι πιστοποιημένη με ISO 22000.

Τα δένδρα τους είναι 6-8 ετών, στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, εκλεκτή ποικιλία Ερμιόνης, ποτίζονται με νερό γεώτρησης και τα φροντίζουν τηρώντας παραδοσιακές διαδικασίες καλλιέργειας.
Ο χυμός παράγεται Οκτώβριο – Νοέμβριο και καταψύχεται αμέσως στους -18 με διάρκεια ζωής 1 χρόνο στην κατάψυξη, δεν φιλτράρεται, δεν έχει κανενός είδους συντηρητικά ή πρόσθετα και έχει εκπληκτική γλυκιά γεύση.

Παστεριώνετε σε χαμηλή θερμοκρασία, αφού εμφιαλωθεί σε γυάλινο μπουκάλι, για να διατηρήσει όλες τις ιδιότητες του χυμού με χρόνο ζωής 6 μήνες

Διατίθεται σε Ρόδι στα 250 ml και 700 mlΡόδι-Πορτοκάλι στα 250 ml και Ρόδι Κρόνμπερι στα 250 ml σε γυάλινο μπουκάλι με χρόνο ζωής 6 μήνες σε δροσερό και σκιερό μέρος.

elimnionrodi.gr

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: