προορισμός…γεύση!

Το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, θα παρευρεθεί στη διεθνή έκθεση HORECA, την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2023.

Το πολυβραβευμένο νερό θα βρεθεί για πρώτη φορά στην έκθεση HORECA με σκοπό να συναντηθεί με επαγγελματίες και μη του χώρου και να διευρύνει το κοινό που απευθύνεται. Στο περίπτερο του AQUA Carpatica εκτός από γευστική δοκιμή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα γύρω από το AQUA Carpatica – το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό) ή σχεδόν μηδέν νιτρικά (Φυσικό Μεταλλικό νερό) καθώς και για τις επιπτώσεις που έχουν τα νιτρικά στην υγεία μας. 

Το AQUA Carpatica θα στεγάζεται στο περίπτερο με τον αριθμό B04 στην αίθουσα 1. Ελάτε να γευτείτε τη βελούδινη γεύση του AQUA Carpatica, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τα πάντα γύρω από το νερό και τον ρόλο που παίζει για την ευεξία μας!

Σας περιμένουμε!

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *