προορισμός…γεύση!

Στην Σύρο, στον αρχοντικό οικισμό των Χρουσσών, ανακαλύφθηκε μια μυστική συνταγή, χαμένη μέσα στα βάθη της παράδοσης.
Μια συνταγή ομορφιάς και υγείας, χαρισμένη από την γιαγιά στην εγγονή.
Μία αλοιφή ενυδάτωσης και περιποίησης για όλη την οικογένεια βγαλμένη μέσα από την φύση.

img_0530-web100% αγνά φυσικά συστατικά της μητέρας φύσης
Μια συνάντηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ψυχρής εκθλίψεως με το καθαρό κερί μέλισσας και τα πρώτης ποιότητας αιθέρια έλαια! Χωρίς χημικά και parabens! Δερματολογικά ελεγμένη, σε ειδικό εργαστήριο εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφίες της νομοθεσίας περί καλλυντικών της ΕΕ.

Αιθέρια έλαια λεβάντας
Η λεβάντα θεωρείται το ηρεμιστικό της φύσης! Δρα αποτελεσματικά κατά της αυπνίας και διώχνει τον πονοκέφαλο και το στρες. Επίσης καταπραΰνει τις αλλεργίες, τις δερματικές παθήσεις, την ψωρίαση, τα τσιμπήματα και ανακουφίζει από τα εγκαύματα!
Αιθέρια έλαια Ευκαλύπτου
Τα αιθέρια έλαια του ευκάλυπτου και του θυμαριού, αιώνες τώρα, χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος. Ευεργετική δράση έχουν κ στις πονεμένες αρθρώσεις από αρθριτικά ή εξαρθρώσεις. Επίσης, δρουν τονωτικά στην αίσθηση εξάντλησης και συναισθηματικής έντασης! Κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών!
Αιθέρια έλαια πορτοκαλιού
Το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι κάνει σύσφιξη στο δέρμα, εχει ιδιότητες χαλαρωτικές και αντικαταθλιπτικές, προσφέρει ευεξία, χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα.

Χωρίς αιθέρια έλαια (Απλή)
Ένα βάλσαμο σώματος για όλη την οικογένεια. Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης για την αποφυγή ραγάδων, την διάρκεια του θηλασμού σε πληγωμένες θηλές, για την καθημερινή αλλαγή πάνας των μωρών, την αντιμετώπιση ξηρότητας στην ευαίσθητη περιοχή και των αιμορροΐδων.

Διαθέσιμες συσκευασίες
• Βαζάκι των 100ml
• Dinspenser των 50ml
• Βαζάκι των 12ml

www.physiscream.gr

1 Comment

  1. Exciting!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *